Λ. Γαβαλάς: Μάθαμε όλα τα info για την tribal κόμμωσή του στο Dancing!

Ο Λάκης Γαβαλάς πάντα βρίσκει τον τρόπο να κλέβει τις εντυπώσεις στο Dancing with the stars και όχι μόνο! Στο 5ο live του λαμπερού show ο γνωστός επιχειρηματίας τόλμησε να κάνει ένα εκκεντρικό look στα μαλλιά του… Φυσικά, σου έχουμε όλα τα info για την tribal κόμμωσή του αφού ο δημιουργός της είναι παλιός μας γνώριμος. Πρόκειται για τον κομμωτή Νίκο Εξαδάκτυλο.

Ο Νίκος έφερε τη μόδα του hair tattoo στην χώρα μας και σήμερα απολαμβάνει την αναγνώριση τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα. Έχει παραδώσει σεμινάρια για την τέχνη του στην Ιταλία από όπου επέστρεψε με διακρίσεις και έχει “μεταμορφώσει” τα κεφάλια πολλών ποδοσφαιριστών, τραγουδιστών και ηθοποιών μέχρι σήμερα.

Αντιπροσωπευτικό δείγμα της δουλειάς του είναι και τα look που επιμελείται στους συμμετέχοντες του Dancing! Με πρόσφατο αυτό του Λάκη. “Μου το ζήτησε ο ίδιος ο κύριος Γαβαλάς που είχε δει άλλες δουλειές μου μέσω Internet και του άρεσε ιδιαίτερα η δουλειά μου όπως μου είπε και θέλησε να δοκιμάσει να κάνει κάτι του πρότεινα όταν πήγα εκεί διάφορα σχέδια. Καταλήξαμε σε αυτό το πρόσωπο tribal μετά από δυσκολία γιατί είχαμε πολλές ωραίες ιδέες μακάρι να έχουμε και συνέχεια με κάτι καινούργιο”, δηλώνει στο TLIFE ο ταλαντούχος κομμωτής.

Δες πως “μεταμόρφωσε” το κεφάλι του επιχειρηματία!

Read More

And More