Λ. Γαβαλάς: Μάθαμε τι κάνει στα διαλείμματα της πρόβας για το Dancing!

Άφησε την ντάμα του και ξεκίνησε το διάβασμα κατά τη διάρκεια της πρόβας του για το Dancing with the stars, ο Λάκης Γαβαλάς. Ο ένας και μοναδικός Λάκης φαίνεται πως βρήκε ένα καινούριο μυστήριο στις σελίδες του βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα.

/

Αυτές τις μέρες λοιπόν, αφού έπεσε στα χέρια του το βιβλίο “Η ζωή που έλειπε” το οποίο σημειώνει μεγάλη επιτυχία και βρίσκεται πια στην τρίτη του έκδοση άρχισε να το διαβάζει με πάθος την ιστορία για τον καρμικό έρωτα των δυο πρωταγωνιστών. Ο ίδιος, μάλιστα, έκανε και ένα διάλειμμα από την πρόβα για το show χορού για να διαβάσει μαζί με την ντάμα του Αναστασία Δρακά.
Αξίζει να αναφέρουμε μάλιστα ότι ο Λάκης Γαβαλάς δεν είναι ο μόνος που “ταξίδεψε” μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, αφού και άλλοι επώνυμοι διάβασαν τη συγκεκριμένη ιστορία. Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Δούκα, αλλά και ο Ορφέας Παπαδόπουλος κατά την περίοδο των διακοπών του.

/
Ζέτα Δούκα

/
Ορφέας Παπαδόπουλος

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου:
Μπορούν ένας άντρας και μια γυναίκα, που συναντιούνται σήμερα και ερωτεύονται παράφορα, να συνεχίσουν τον έρωτα δυο ανθρώπων που έζησαν σχεδόν εβδομήντα χρόνια πριν; Τι είναι αυτό που συνδέει αυτές τις δύο ιστορίες; Και πώς αντιδρούν όταν όλα αποκαλύπτονται; Θα γίνει η αλήθεια αιτία να διαλυθεί μια μοναδική σχέση, ή θα ενώσει ακόμη πιο πολύ τους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σήμερα να κληρονομούν άθελα τους τις τραγικές, αλλά γεμάτες έρωτα, ιστορίες των προγόνων τους;
Συχνά η μοίρα κεντά το μέλλον των ανθρώπων κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν τους…

Read More

And More