Λ. Γαβαλάς: «Ποιος έχει το σθένος να με κρίνει;»

Λ. Γαβαλάς: «Ποιος έχει το σθένος να με κρίνει;» | tlife.gr

Ο ανατρεπτικός μόδιστρος μίλησε για τους έρωτές του και τις επιλογές του με πολύ χιούμορ όπως πάντα, αλλά και ειλικρίνια. Ό,τι ελάττωμα τον διακρίνει δεν το κρύβει αλλά το σχολιάζει: «Έχω βγει Mr. Isteria τέσσερις φορές στη ζωή μου. Κι είναι το μόνο βραβείο για το οποίο δεν μου έχουν δώσει το μεγάλο κύπελλο».

«Ποιος έχει την κουλτούρα ή τη δύναμη, το σθένος να με κρίνει από την Ελλάδα;», δηλώνει ο επιτυχημένος μόδιστρος στην εκπομπή Gala εξηγώντας πως έχει διεθνή αναγνώριση από μεγάλους και καταξιωμένους συναδέλφους του στο εξωτερικό και δεν ασχολείται με τις εδώ κριτικές.

«Αν δεν έχω κόντρα, δεν έχω μια ίντριγκα, ένα ερέθισμα, δυστυχώς δεν μπορώ να τα βγάλω πέρα. Θέλω κάτι να με ιντριγκάρει για να μπορώ να προχωρήσω», υποστηρίζει ο ίδιος που έχει κάνει στην καριέρα του πολλές καινοτομίες. «Έχω βγει με ζαρτιέρα κάτω από το τζιν εδώ και δύο χρόνια», εξηγεί στην παρουσιάστρια Μαρία Σταματέρη.

Ο Λάκης Γαβαλάς μίλησε και για τον έρωτα, ο οποίος όπως είπε σε κάθε ηλικία βιώνεται αλλιώς: «Αλλιώς έβλεπα τον έρωτα στα 20 κι αλλιώς στα 60». Ο τελευταίος του δεσμός έληξε άδοξα λόγω απόστασης, αφού δεν είχαν τον χρόνο να βλέπουν ο ένας τον άλλον. Ο ιδανικός άνθρωπος δίπλα του θα ήταν, όπως χαρακτηριστικά λέει, ένας πιλότος που θα μπορεί να τον βλέπει στα πολλά ταξίδια που κάνει και μακριά απ’ όλους.

READ more