Λ. Γαβαλάς: Βγαίνει σήμερα από τις φυλακές Κορυδαλλού

Μετά από 14 μήνες πίσω από τα σίδερα της φυλακής ο Λάκης Γαβαλάς θα αφεθεί σήμερα ελεύθερος. Το Εφετείο αποφάσισε ο Λάκης Γαβαλάς να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση 2.000. Την ίδια απόφαση έλαβε για την αδελφή του Νοτα Γαβαλά αλλά και για τον οικονομικό διαχειριστή της εταιρείας τους.
Το Μονομελές Εφετείο έκρινε τον γνωστό σχεδιαστή μόδας ένοχο για μη καταβολή ΦΠΑ ύψους 2,2 εκατομμυρίων ευρώ και τον καταδίκασε σε εφτά χρόνια φυλάκισης. Ανέστειλε, όμως, την ποινή μέχρι να εκδικαστεί η έφεσή του συνυπολογίζοντας και το γεγονός ότι ο γνωστός σχεδιαστής έχει παραχωρήσει στο ελληνικό δημόσιο το ακίνητό του στην Κάντζα, για να καλύψει τις οφειλές του.
Ο γνωστός μόδιστρος λίγο μετά την απόφαση που θα τον βγάλει από τη φυλακή όπου πέρασε τους τελευταίους 14 μήνες μίλησε, μέσα από τη φυλακή, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Σχολίασε την δικαστική απόφαση, τους ανθρώπους που στάθηκαν ή όχι δίπλα του αλλά μίλησε και για το αν κάνει μελλοντικά σχέδια.
O Λάκης Γαβαλάς παρέμεινε στη φυλακή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος αφού δεν πρόλαβε να καταβάλει την εγγύηση των 2.000 ευρώ και αναμένεται να αποφυλακιστεί σήμερα το πρωί.

Read More

And More