Λ. Γιώρκας: “Είμαι πολύ ερωτευμένος και προσπαθώ συνέχεια να είμαι ερωτευμένος!”

Για τις προετοιμασίες που κάνει για τη Eurovision, το άγχος για την αποστολή, το ζεϊμπέκικο και τον έρωτα μίλησε ο Λούκας Γιώρκας. Λίγο πριν τον ημιτελικό, ο νεαρός τραγουδιστής μίλησε για όσους θα έχει κοντά του στο Ντίσελντροφ και τις συμβουλές της Πέγκυς Ζήνα.

“Όταν είδα στον ύπνο μου ότι δεν περάσαμε, τελικά ξύπνησα πολύ αγχωμένος. Ευτυχώς αυτό το άγχος κράτησε μόλις μερικά λεπτά”, δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη του στο “Down Town”.
Λίγο μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για τη Eurovision, η πρώτη που επικοινώνησε μαζί του ήταν η Πέγκυ Ζήνα, της οποίας τις συμβουλές κρατάει. Ο ίδιος μιλώντας για όσα του είπε η γνωστή τραγουδίστρια, ο Λούκας δήλωσε: “Να συνεχίσω να προχωράω σεμνά, να μην αγχωθώ και να μην φορτωθώ με επιπρόσθετα βάρη. Να επικεντρωθώ στο στόχο μου και να είμαι άψογος φωνητικά εκείνη τη βραδιά”.
Όσον αφορά το ζεϊμπέκικο, είπε: “Δεν θα χορέψω ζεϊμπέκικο, αλλά θα υπάρχει ζεϊμπέκικο”. Δίπλα του τη βραδιά του ημιτελικού θα είναι “πολλοί άνθρωποι που με στηρίζουν και με αγαπούν”.
Στο πλευρό του θα είναι και η αγαπημένη του, με την οποία δηλώνει τρελά ερωτευμένος: “Είμαι πολύ ερωτευμένος και προσπαθώ συνέχεια να είμαι ερωτευμένος. Γιατί ο έρωτας μου δίνει το ερέθισμα να είμαι καλά και να δημιουργώ… Μέχρι τώρα είχα τρεις μακροχρόνιες σχέσεις στη ζωή μου, γιατί είμαι άνθρωπος που του αρέσει να δίνεται. Δένομαι με τους ανθρώπους και μου αρέσει η δέσμευση, αν αυτή δεν μεταφράζεται σε κτητικότητα. Μου αρέσει να δίνω αγάπη, γιατί έτσι εξωτερικεύω αυτό που αισθάνομαι”.

Read More

And More