Λ. Γιώρκας: “Υπήρξαν περίοδοι που δεν είχα ούτε να φάω!”

Ο Λούκας Γιώρκας μίλησε στο περιοδικό “Εγώ” για την eurovision, για την μοναξιά που βίωσε, για τα οικονομικά προβλήματα αλλά και για την σχέση του με τον Γιώργο Θεοφάνους!
Πολλοί είπαν για τον Λούκα και την ομάδα του ότι δεν θα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν ότι τυχόν συμβεί στη eurovision, αλλά ο ίδιος είπε: “Τι εννοείτε; Ότι θα πάθουμε μπλακ άουτ στη σκηνή; Σε αυτό μπορώ να απαντήσω μόνο στην πράξη. Η απειρία είναι κάτι υποκειμενικό και δεν μπορεί να ξέρει κανείς πως θα διαχειριστεί μέσα του αυτό που του δίνεται. Προφανώς υπάρχει και η περίπτωση να κομπλάρει κάποιος και είναι ανθρώπινο. Προσωπικά θα δώσω όλη μου την ψυχή τα τρία λεπτά που θα βρίσκομαι πάνω στη σκηνή!”
Όσον αφορά τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε ο Λούκας αποκάλυψε: “Πέρασα και περνάω. ‘Ίσως είναι ένας μύθος ότι οι τραγουδιστές καλοπληρώνονται πάντα. Υπήρξαν περίοδοι και όχι μία που δεν είχα ούτε να φάω!”
Για τα διαστήματα μοναξιάς που πέρασε και πως τα αντιμετώπισε, ο τραγουδιστής δήλωσε : “Έχω βιώσει πολλές στιγμές μοναξιάς. Είχα την κιθάρα στο χέρι μου, τον υπολογιστή μπροστά μου, ασχολιόμουν συνέχεια με την μουσική και διοχέτευα την ενέργειά μου στο να μιλάω με τον εαυτό μου.”
Τέλος, για τον Γιώργο Θεοφάνους είπε ότι δεν έχουν πλέον επαφές και ότι δεν τον πήρε τηλέφωνο όταν έμαθε για την eurovision: “Δεν τσακωθήκαμε, αλλά αυτό που μας ένωνε ήταν το επαγγελματικό μέρος το οποίο έληξε. Τ ο τηλέφωνο εξάλλου δεν μετράει. Θα προτιμούσα να σκέφτομαι ότι χάρηκε, ότι αισθάνθηκε περήφανος.”

Read More

And More