Λ. Κανέλλη: Από τα έδρανα της Βουλής στη σκηνή! Δες φωτογραφίες

Μια ακόμη εμφάνιση – έκπληξη έκανε χθες το βράδυ στο “Ρυθμός stage” μαζί με το Τρίφωνο η Λιάνα Κανέλλη. Η γνωστή πολιτικός και έγκριτη δημοσιογράφος άφησε για λίγο τα έδρανα της Βουλής και ανέβηκε στη σκηνή για να σχολιάσει τα κακώς κείμενα της πολιτικής με το δικό της ξεχωριστό τρόπο.
Είναι η τρίτη φορά που η Λιάνα Κανέλλη βρίσκεται on stage και συμμετέχει στη δυναμική μουσικό – θεατρική παράσταση “Όσα λεν οι τοίχοι”, όπου μιλά με το “καυστικό” της χιούμορ για τις καθημερινές καταστάσεις που βιώνουμε και ερμηνεύει εξαιρετικά μουσικά κομμάτια μαζί με το Τρίφωνο.

Σ’ αυτήν την παράσταση τα συνθήματα στους τοίχους μεταμορφώνονται σιγά σιγά σε μία μορφή τέχνης, σε ποίηση, και εν τέλει σε έναν τρόπο αληθινής έκφρασης που μας αφορά όλους. Με στόχο την ψυχαγωγία και τη συμμετοχή, η παράσταση κινείται μεταξύ μουσικής και πρόζας, με έμπνευση και αφορμή το φαινόμενο των συνθημάτων στους τοίχους και τον συμβολισμό τους. Ενώνει τους πολίτες που έχουν ως βήμα έκφρασης έναν “τοίχο” και κατ’ επέκταση επηρεάζουν -ηθελημένα ή μη- το περιβάλλον και την καθημερινότητά μας.

Το συγκρότημα Τρίφωνο ( Ερωφίλη , Δημήτρης Υφαντής και Γιώργος Περαντάκος ) σε συνεργασία με τους δύο ηθοποιούς της παράστασης, Λορίνα Κατσιώτη και Ιωάννα Τσιγκουρλά, και την συμμετοχή ενός καλεσμένου, διαφορετικού κάθε φορά, από τον χώρο της τέχνης και όχι μόνο, που έχει ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής, καταφέρνουν να μεταφέρουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ιστορία και δημιουργούν μια παράσταση με κέφι και πολλές εκπλήξεις!
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More