Λ. Κανέλλη: Για μια ακόμα φορά το πρόσωπο της ημέρας! Όλα όσα πρέπει να ξέρεις γι΄αυτήν!

Το πρόσωπο της ημέρας έχει γίνει η Λιάνα Kανέλλη μετά την πρωτοφανή επίθεση που δέχτηκε το πρωί στο πλατό της εκπομπής “Πρωινό Ant1” από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.
Το video με την επίθεση και τα χαστούκια που της έδωσε ο Κασιδιάρης στην εκπομπή σόκαρε το κοινό και έχει ήδη κάνει το γύρω του κόσμου. Η ίδια μίλησε για αυτήν την επίθεση αναφέροντας: “Αν πιστεύετε ότι η χώρα που κατηγορήθηκε για Τιτανικό, λαμόγια, τεμπέληδες, πρέπει να έχει αυτή την πολιτική έκφραση σήμερα… Να τον χαίρεται η μάνα που τον έκανε και όσοι τον ψήφισαν”.

Για ακόμη μια φορά η γνωστή πολιτικός και δημοσιογράφος ήρθε στο επίκεντρο της προσοχής και το video με την επίθεση που δέχτηκε, απασχολεί τα διεθνή ΜΜΕ.

Ποια είναι, όμως, η εκρηκτική πολιτικός που ταράζει τα νερά στη Βουλή;

Πριν από λίγους μήνες η Λιάνα Κανέλη είχε αφήσει άφ το Ελληνικό Κοινοβούλιο η κίνηση της Λιάνας Κανέλλη να εμφανιστεί στο βήμα κρατώντας ένα μπουκάλι γάλα και ένα καρβέλι ψωμί. Η βουλευτής προκάλεσε με αυτό τον τρόπο για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις. Εξάλλου, ο αυθόρμητος χαρακτήρας της και ο τσαμπουκάς της είναι αυτά που την κάνουν να ξεχωρίζει, όπως και το τσιγάρο που έχει σχεδόν συνέχεια στο χέρι της.

src=/files/Image/NEWS/2011/SEPTEMBRIOS/23-09/kaneli1.jpg

Δείχνοντας το καρβέλι και το γάλα η βουλευτής του ΚΚΕ υποστήριξε ότι μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις και ανέφερε: “0,60 και το γάλα 2 ευρώ. Σύνολο 2,60 ευρώ ημερησίως μόνο γι’ αυτά. Τετραμελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο μόνο γι’ αυτά. Θυμάμαι Στ. Μάνο με τουβλάκια προεκλογικά και μη πείτε πως σας χάλασα το ντεκόρ της Βουλής”.

src=/files/Image/NEWS/2011/SEPTEMBRIOS/23-09/kaneli.jpg

Όσοι είδαν την “παράσταση” της Λιάνας Κανέλλη στη Βουλή σάστισαν για λίγο, αλλά γρήγορα κατάλαβαν πως κάτι τέτοιο οφείλεται στον πηγαίο αυθορμητισμό της. Όλοι, άλλωστε, ξέρουν ότι εκέινη δεν μασά τα λόγια της και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει όποιον σταθεί απέναντί της. Η ίδια έχει φανατικούς οπαδούς, αλλά και πολέμιους, χωρίς κανείς όμως να μπορεί να αμφισβητήσει ότι είναι έτοιμη να υπερασπιστεί τις θέσεις και τα πιστεύω της με όλο της το σθένος.

src=/files/Image/NEWS/2011/SEPTEMBRIOS/23-09/1516782.jpg

Αν και κρίνει τα κακώς κείμενα και μάχεται για τους εργαζόμενους, η Λιάνα δεν μπορεσε να ξεφύγει από τον προπυλακισμό των Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα, όταν την γιαούρτωσαν την ώρα που προσπαθούσε να μπει στη Βουλή. Εκείνη όμως δεν έχασε την ψυχραιμία της και αντί να τρέξει να κρυφτεί βγήκε από το αυτοκίνητο και τους είπε αν θέλουν να την βγάλουν και φωτογραφίες. “Το είχε πάνω του και πίσω του και θα έριχνε το γιούρτι σε όποιον περνούσε από εκεί. Πέρασα εγώ κι έφαγα το γιούρτι. Το έριξαν στο αμάξι μου και πιο πολύ την πλήρωσε το χαλάκι, παρά τα μούτρα μου… Και τραβάω μια έτσι από το γιαούρτι – ήταν εξαιρετικά δροσερό – και βγαίνω και λέω βγάλτε και φωτογραφίες αν θέλετε”, είπε λίγο αργότερα η ίδια στο ραδιόφωνο του Real.

Η Γαρυφαλλιά, όπως είναι το πραγματικό της όνομα γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα και έχει αποφοιτήσει από τη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ήταν για πολλά χρόνια μάχιμη δημοσιογράφος και από το 2000 έχει ξεκινήσει τη βουλευτική της πορεία και εκλέγεται στην Α’ Αθήνας με το ΚΚΕ.

src=/files/Image/NEWS/2011/SEPTEMBRIOS/23-09/kaneli3.jpg

Ήταν η πρώτη γυναίκα που παρουσίασε δελτίο ειδήσεων στην κρατική τηλεόραση (1976) και από τις πρώτες στην ιδιωτική, αφού εκφώνησε το πρώτο δελτίο ειδήσεων του Mega Channel το Νοέμβριο του 1989. Έχει εργαστεί σε πολλούς τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Seven X, Star Channel, ANT1, Σκάϊ., αλλά και με τις εφημερίδες Απογευματινή, Τα Νέα και Το Βήμα. Ενώ, από το 1997 εκδίδει το περιοδικό Νέμεσις.
Στα δημοσιογραφικά της βήματα ξεχώρισε η παρουσίαση της εκπομπής “Ψηλά τα χέρια”, που είχε φιλοξενήσει τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής επικαιρότητας, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Σήμερα, η Λιάνα είναι από τα πιο αγαπητά πρόσωπα των τηλεοπτικών δελτίων, αφού με το μεστό λόγο της και τον εκρηκτικό της χαρακτήρα, προκαλεί πάντα σχόλια, αλλά και υψηλές τηλεθεάσεις. Οι τηλεοπτικές της κόντρες στα παράθυρα των δελτίων είναι άλλωστε πολύ συχνές.

Ωστόσο, η γνωστή πολιτικος έχει και μια ευαίσθητη και πολύ τρυφερή πλευρά, που την έχουμε δει όταν αναφέρεται στον πατέρα της, αλλά και το μοναχογιό της. Σε συνέντευξη που είχε δώσει στην Έλενα Κατρίτση, είχε μιλήσει για τον πατέρα της και την επιθυμία που είχε εκείνος να την δει να αποκτά ένα δικό της παιδί. Εκείνη, έχει αποκαλύψει πως δεν μπορούσε να γεννήσει, αλλα αυτό δεν την εμπόδισε να βαφτίσει ένα παιδί και να το πάρει κοντά της και να το μεγαλώσει σαν δικό της παιδί.
Τέλος, το καυστικό της χιούμορ, αλλά και η θετική της διάθεση δεν την εμπόδισαν να κάνει και κάποιες τηλεοπτικές – εμφανίσεις έκπληξη, όπως η διαφήμιση με λαχανικά, που ανασύρουμε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας, αλλά και η guest εμφάνισή της στο “Παρά πέντε”. Ό,τι κι αν κάνει πάντως, το υπερασπίζεται από την αρχή ως το τέλος, δεν ντρέπεται και ανεξάρτητα αν έχει δίκιο ή άδικο για κάποιους, δεν διστάζει να παλέψει για αυτό που πιστεύει.

src=/files/Image/NEWS/2011/SEPTEMBRIOS/23-09/kaneli2.jpg

Read More

And More