Λ. Λαζάρου: “Η πρώτη γυναίκα μου βάφτισε την κόρη που έκανα με την δεύτερη”!

Λ. Λαζάρου: “Η πρώτη γυναίκα μου βάφτισε την κόρη που έκανα με την δεύτερη”! | tlife.gr
Έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσα από το “Master Chef” και ξεχώρισε για το μεράκι και την αγάπη του στη μαγειρική. Ο λόγος για τον Λευτέρη Λαζάρου, που δίνει καθημερινά όλο του το “είναι” στο εστιατόριο Βαρούλκο.
Μετά το τέλος του ριάλιτι μαγειρικής, από το οποίο έχει μόνον καλά να θυμάται, έχει αφιερωθεί εξολοκλήρου στο εστιατόριό του και δήλωσε ότι η μαγειρική δεν συνεπάγεται απαραίτητα και μεγάλες χρηματικές απολαβές.
“Ο κόσμος νομίζει ότι οι chef είμαστε πλούσιοι. Καμία σχέση. Τα έξοδα που έχει ένα καλό εστιατόριο είναι απίστευτα. Οι πρώτες ύλες είναι πανάκριβες. Η μαγειρική είναι κατάθεση ψυχής, δεν είναι για να βγάλεις λεφτά. Αν άνοιγα σουβλατζίδικο, θα έβγαζα περισσότερα. Θα είχα μόνο αυτό και είναι σίγουρο πως θα είχα 60 μαγαζιά. Όχι ότι σνομπάρω τα σουβλάκια, αλλά εμένα μου αρέσει η επαφή και η σχέση με το φαγητό που έχω τώρα, όχι κάτι άλλο. Δεν θα ήμουν ευτυχισμένος εάν έκανα κάτι άλλο”, ανέφερε χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή του στο περιοδικό People.

Παράλληλα, ο Λευτέρης Λαζάρου μίλησε για την οικογένειά του και τους δυο γάμους του. Από τον πρώτο απέκτησε έναν γιο, ενώ από τον δεύτερο, με την τωρινή του σύζυγο, έχει δύο κόρες, ηλικίας 20 και 17 ετών αντίστοιχα. Πώς είναι όμως οι σχέσεις του με την πρώτη του γυναίκα;

“Οι καλύτερες. Μπορεί να μην πέτυχε ο πρώτος μου γάμος, όμως έχω ένα εκπληκτικό διαζύγιο. Σκέψου μόνο ότι η πρώην γυναίκα μου έχει βαφτίσει την κόρη μου Ηλέκτρα. Ισορροπήσαμε πολύ ωραία τα πράγματα. Μπορεί ο γάμος μας να μην “τράβηξε”, για διάφορους λόγους, όμως μείναμε φίλοι. Μεγαλώσαμε τον γιο μας εξαιρετικά. Όταν χωρίζεις από έναν άνθρωπο ύστερα από οκτώ χρόνια, μπορεί να χαθεί το ερωτικό στοιχείο, δεν βγαίνει όμως από την καρδιά σου”, υπογράμμισε.
Τέλος, ο γνωστός chef μίλησε για τα δύσκολα και κυρίως φτωχικά παιδικά χρόνια που έζησε, το θάνατο του πατέρα του, το οποίο έχασε όταν εκείνος ήταν παιδί μόλις 15 ετών, αλλά και το ενδεχόμενο να είναι και στο επόμενο “Master Chef”. “Έχω πάρα πολλές υποχρεώσεις και δεν ξέρω πού θα βρίσκομαι και τι θα κάνω. Θέλω να μπορέσω να το ξανακάνω, γιατί μου λείπει κι ας ήταν δύσκολο και βαρύ”, είπε και πρόσθεσε: “Κάποτε έτρωγα ένα παστέλι μόνο την ημέρα κι έπινα νερό από τη διπλανή οικοδομή για να φουσκώσει το σουσάμι και να μην πεινάω”.
Διάβασε περισσότερα στο “People” που κυκλοφορεί

READ more