Λ. Λαζόπουλος : “Ο Μητροπάνος άφησε αποτυπώματα ψυχής” !

Μία σχέση ουσιαστική, ζεστή και αγαπησιάρικη είχε ο Λάκης Λαζόπουλος με τον Δημήτρη Μητροπάνο. Ο γνωστός δημιουργός και ερμηνευτής λάτρευε τον αξέχαστο τραγουδιστή και εκείνος με την σειρά του εκτιμούσε τον Λάκη και συγχρόνως; Ηταν και θαυμαστής της δουλειάς του, του χιούμορ του και της σάτιράς του. Αλλωστε, αυτό ήταν κάτι το οποίο είχε φανεί κι ακριβώς ένα χρόνο πριν…

Ακριβώς ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα στις 31 Μαίου του 2011, όταν ο μεγάλος Δημήτρης Μητροπάνος είχε αποδεχτεί την πρόταση – πρόσκληση του δαιμόνιου Λάκη και είχε βρεθεί κι αυτός επάνω στην σκηνή του “Τσαντιριού”, προσφέροντάς μας μία αξέχαστη τηλεοπτική βραδιά και ένα μοναδικό, μελωδικό ταξίδι, σαν εκείνα τα ταξίδια που μόνος εκείνος ήξερε να μας προσφέρει στον κόσμο της μουσικής.

Ενα ταξίδι που με όχημα την φωνή του σε έκανε να ανατριχιάζεις, να ριγείς και πολλές φορές να σωπαίνεις στην ανάγκη σου αυτό το ταξίδι να το απολαύσεις με όλες σου τις αισθήσεις !

Ετσι, στην χθεσινή συνέντευξη που έδωσε ο Λάκης Λαζόπουλος στην Γιάννα Παπαδάκου, ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο, πως η συζήτηση κάποια στιγμή θα έφτανε στο ξαφνικό φευγιό του Δημήτρη Μητροπάνου. Τι δήλωσε ,λοιπόν, ο Λάκης ;

“…Τον αγαπούσα πάρα πολύ, όπως και τον αγαπάει και τον αγαπούσε όλος ο κόσμος. Και λέω τον αγαπάει, γιατί η σχέση ενός καλλιτέχνη είναι διαρκής, είναι και μετά τον θάνατό του, ιδιαίτερα όταν είναι χαρισματικός”, είπε ο οικοδεσπότης του “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, για να ολκληρώσει με την κορυφαία ατάκα :

“Ο Δημήτρης Μητροπάνος κατάφερε να αφήσει αποτυπώματα ψυχής…” !

Read More

And More