Holographic Nails: το μεγαλύτερο nail trend που παίζει στο instagram ΤΩΡΑ!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το μανικιούρ υπάρχουν δύο σχολές: εκείνη που πρεσβεύει το less is more και το No Manicure Manicure (δες εδώ τι είναι) και η σχολή του Nail Art που είναι αρκετά πιο φασαριόζα. Αλλά ακόμη και αν παρακολουθείς… τα μαθήματα της πρώτης σχολής δεν μπορείς να μην θαμπωθείς από trends όπως τα Bracelet Nails ή τα Shattered Glass. Και πιο πρόσφατα από τα Holographic nails, αυτά τα νύχια με τις έντοντες αντανακλάσεις που πρωτοείδαμε στην Gigi Hadid στο πλαίσιο του MET Gala.

Βέβαια, το κόστος εκείνου του μανικιούρ ήταν 2000 δολάρια κι ευτυχώς έκτοτε έχουν βγει προϊόντα και tutorials στο instagram που σου δείχνουν πώς να το πετύχεις πολύ πιο οικονομικά!

Ρίξε μια ματιά παρακάτω πριν προχωρήσουμε στο how to…

Rose- gold νύχια παραπάνω από την μεγαλύτερη beauty influencer, Huda Kattan και παρακάτω κάμποσες ακόμη insta- stars που δοκίμασαν το trend!


Και αυτό το πολύ, πολύ τέλειο!


Πώς θα πετύχεις, τώρα, αυτό το εφέ στα νύχια σου; Η beauty blogger Kandee Johnson επισκέφτηκε την nail artist της και βιντεοσκόπησε την διαδικασία.

Και να τα βήματα σε ελεύθερη μετάφραση!
1. Κάνεις ημιμόνιμο μανικιούρ
2. Απλώνεις gel top coat έτσι ώστε να κολλήσει η ειδική πούδρα που θα σου δώσει αυτό το αποτέλεσμα
3. Με ένα πινέλο παίρνεις την ειδική πούδρα. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ευκολία ένα πινέλο σκιάς
4. Περνάς το πινέλο που έχεις βυθίσει στην ειδική πούδρα από όλα σου τα νύχια χωρίς να ξεχνάς τις άκρες

ΒΑΣΙΚΟ ΙΝFO: Την πούδρα μπορείς να την προμηθευτείς από το Ocean Nail Supply (σε αυτό το βίντεο, τουλάχιστον, αυτή είναι η πούδρα), αλλά μπορείς να βρεις και εναλλακτικές λύσεις, όπως να χρησιμοποιήσεις μια glittery σκιά. Και το εναλλακτικό tutorial παρακάτω είναι κα-τα-το-πι-στι-κό-τα-το αν θέλεις πιο εναλλακτικές και οικονομικές λύσεις για να κάνεις το trend!

Read More

And More