Λ. Παπαϊωάννου: Γιατί έφυγα από το Mad!

Η Λυδία Παπαϊωάννου είναι από τα πρόσωπα που έχουν συνδέσει το ονομά τους με το Mad. Και δεν θα μπορούσε να μην συμβεί αυτό αφού εργάζεται εκεί 7 ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, πριν από λίγες μέρες κι ενώ έχει ξεκινήσει η συνεργασία της με το Mega και το Just the two of us, η ίδια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από το μουσικό κανάλι.

“Όλα όσα ακούστηκαν για την αποχώρησή μου από το Mad, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είχα κανένα οικονομικό πρόβλημα… Δυστυχώς δεν έχω καθόλου χρόνο, όχι λόγω της δουλειάς μου στο Mega αλλά εξαιτίας άλλων δουλειών που κάνω. Για μένα το Mad είναι το σπίτι μου, η οικογένειά μου. Η απόφασή μου να φύγω από το Mad, ήταν κοινή, μαζί το συζητήσαμε”, δήλωσε η παρουσιάστρια.

Οι θαυμαστές της την αγάπησαν τόσα χρόνια μέσα από την εκπομπή “Funked” που είναι, σύμφωνα με την Λυδία, μία διαδραστική εκπομπή. “Τα μηνύματα που με κράζουν είναι τα καλύτερα – τα διαβάζω δυνατά και από το κοντρόλ μου φωνάζουν στο αυτί: «Δίκιο έχει το παιδί, είσαι μπάζο». Ζω ένα δράμα με το κοντρόλ. Την ώρα που πασχίζω να αρθρώσω μια πρόταση που να είναι σωστή συντακτικά, αυτοί ουρλιάζουν στο αυτί μου ή μου βάζουν Καζαντζίδη, ρεψίματα, και ήχους από τσόντες. Έρχονται μπροστά μου, κατεβάζουν το παντελόνι τους, μένουν με το μποξεράκι και εγώ δεν πρέπει να γελάσω. Είναι του καψονιού. Βγάζουν το άχτι τους”, έχει δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της. Πράγμα που δείχνει πόσο πολύ διασκέδαζε την εκπομπή της!

Η Λυδία έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει πάρα πολλά πράγματα στην ζωή της: “Έχω κάνει πιο πολλές δουλειές κι απ’ τον Σπύρο Παπαδόπουλο: λάντζα, πόρτα, σέρβις φαγητού, τηλέφωνα σε εταιρεία παραγωγής. Πήγαινα στη σχολή, μετά στο Όζον, μετά στην άλλη τη δουλειά και μετά, το βράδυ, πήγαινα σε club και party, σκαρφάλωνα στην κονσόλα, στα ηχεία και στα κιγκλιδώματα και έβγαζα φωτογραφίες για το Μad Voice. Από τα 18 μέχρι τα 23 δούλευα βράδυ – δεν κοιμόμουν ποτέ.”

Η ενέργειά της είναι τόση που δεν σταματάει ποτέ και δεν κουράζεται εύκολα. Στο μέλλον ίσως να την ξαναδούμε σε κάποια εκπομπή του Mad αλλά σίγουρα μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να την απολαμβάνουμε στο talent show του μεγάλου καναλιού!

Read More

And More