Lady Gaga: Δεν σταματά να μας δείχνει το πανάκριβο μονόπετρο δαχτυλίδι της!

Το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της Taylor Kinney είναι πανάκριβο και εντυπωσιακό, αλλά μήπως η Lady Gaga το έχει παρακάνει λίγο;
Η εκκεντρική τραγουδίστρια είπε το πολυπόθητο “I Do” ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά της όταν δέχτηκε με χαρά το μονόπετρο σε σχήμα καρδιάς και δηλώνει: “Είμαι τόσο ευτυχισμένη που θα γίνω νύφη! Δεν μπορώ να σταματήσω να χαμογελάω!”

Εκτός, από την όμορφη πρόταση, όμως, η Lady Gaga συγκινήθηκε και με κάτι ακόμη. Και αυτό δεν ήταν άλλο από το κρυφό μήνυμα που είχε το δαχτυλίδι της στο πίσω μέρος του. Εκεί που ο αγαπημένος της έβαλε τα αρχικά τους και ανάμεσα μια καρδιά. “Taylor loves Stefani” (O Taylor αγαπά την Stefani).

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @ladygaga στις

Από εκείνη τη στιγμή, όμως και μέσα σε λιγότερο από δυο μήνες έχουμε δει άπειρες φορές το δαχτυλίδι της στα social media.

Ναι, η Lady Gaga όχι μόνο δεν το αποχωρίζεται λεπτό, αλλά δεν σταματά και να το φωτογραφίζει στο δάχτυλό της. Και κάπως έτσι στο Instagram της βλέπουμε περισσότερες φωτογραφίες του χεριού της, παρά του προσώπου της…

Δες και μόνη σου:

Φωτογραφία με μονόπετρο νούμερο 1 – και με εντυπωσιακό μανικιούρ…


Νο 2


Νο 3


Νο 4


Νο 5


Νο 6


Νο 7


Νο 8


Και πάει λέγοντας!

Read More

And More