Lady Gaga: Η άφιξη σαν αρχαία θεά στο ΟΑΚΑ και όσα έγραψε στους θαυμαστές της στο Instagram!

Σαν αρχαία Θεά έφυγε χθες το απόγευμα η Lady Gaga από το ξενοδοχείο της για να πάει στη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ και καταχειροκροτήθηκε από τους θαυμαστές της που βρίσκοντας εκεί.
Φορώντας ένα μακρύ λευκό φόρεμα και μια τιάρα στο κεφάλι, η Lady Gaga βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τις σέξυ πόζες στο δωμάτιό της, αλλά και την εμφάνιση σαν Αφροδίτη στο αεροδρόμιο.

Η διάσημη τραγουδίστρια μάλιστα έφθασε στο ΟΑΚΑ συνοδευόμενοι από τους άντρες της προσωπικής της ασφάλειας και λίγο πριν ξεκινήσει η συναυλία ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram γράφοντας στους θαυμαστές της: “Όπως πολλοί εμπνεύστηκαν και ήρθαν εδώ πριν από εμάς, απόψε πάμε να βάλουμε μπροστά την Τέχνη” και λίγα λεπτά μετά πρόσθεσε: “Θα είμαι πάντα πιο δυνατή από το ρεύμα στο οποίο κολυμπώ αντίθετα”.

Τέλος, ιδιαίτερα συγκινημένη ανέβασε και μια φωτογραφία από το πλήθος που κατέκλυσε το ΟΑΚΑ γράφοντας: “Ένα μεγάλο πλήθος που τραγουδά λέξη προς λέξη τα τραγούδια του ARTPOP. Έμεινα άφωνη από τη μεγάλη αγάπη που δείχνετε για αυτό το album. Το μήνυμα του ARTPOP μεγαλώνει μέρα με τη μέρα, την ελευθερία. Κρατήστε τα λόγια μου μικρά τερατάκια. Η βάση των θαυμαστών μας μεγαλώνει πιο πολύ από ποτέ”.

Δες φωτογραφίες:

Read More

And More