Lady Gaga: Καρέ καρέ η στιγμή της αναχώρησης από το ξενοδοχείο στην Αθήνα!

Με έναν ακόμη εντυπωσιακό τρόπο αναχώρησε η Lady Gaga από τη χώρα μας χθες το απόγευμα, μετά τη μεγάλη συναυλία στο ΟΑΚΑ. Η διάσημη τραγουδίστρια που είχε εμφανιστεί σαν Αφροδίτη του Μποτιτσέλι στο αεροδρόμιο, αναχώρησε ημίγυμνη από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία για τις Βρυξέλλες…

Φορώντας μαύρα εσώρουχα με τρουκς και ένα δερμάτινο τζάκετ από πάνω, εμφανίστηκε στην είσοδο του ξενοδοχείου, όπου οι θαυμαστές της την περίμεναν από νωρίς το πρωί. Η Lady Gaga είχε πιασμένα τα μαλλιά της πλεξίδα και είχε βάλει μαύρα γυαλιά ηλίου. Μαζί της ήταν η αγαπημένη της σκυλίτσα Asia, αλλά και η μητέρα της που ταξίδεψε μαζί της.

Μόλις βγήκε από το ξενοδοχείο πόζαρε στους θαυμαστές της που την περίμεναν με αγωνία και γύρισε την πλάτη της για να τους δείξει αυτό που ήταν γραμμένο στο πίσω μέρος του τζάκετ της… τον τίτλο του νέου της δίσκου “Cheek to Cheek”.

Λίγα λεπτά αργότερα επιβιβάστηκε στο μαύρο τζιπ που την περίμενε και ακούγοντας τους θαυμαστές της να ζητωκραυγάζουν, βγήκε από την οροφή του αυτοκινήτου και άρχισε να τους χαιρετάει, στέλνοντας φιλιά.

Η εκκεντρική τραγουδίστρια πήγε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να ταξιδέψει για τις Βρυξέλλες, όπου είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της και εκεί δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί στην σκάλα του αεροπλάνου και να ανεβάσει τις φωτογραφίες στο Instagram, γράφοντας όμορφα λόγια για τη χώρα μας. (Δες εδώ τι έγραψε στο Instagram).
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More