Lady Gaga: “O Bradley Cooper είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης για να πάρει Oscar – Στα μάτια μου είναι ο καλύτερος”

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει η Lady Gaga για τον Bradley Cooper. Η αγαπημένη τραγουδίστρια που πρωταγωνίστησε στην ταινία “A Star Is Born” που ήταν σκηνοθέτης και παραγωγός ο Bradley δεν σταματάει να δείχνει τον θαυμασμό της στο πρόσωπο του 43χρονου ηθοποιού. Η ταινία απέσπασε πολλές καλές κριτικές και εκτός από τις “Χρυσές Σφαίρες” όπου υπήρξε υποψήφια σε αρκετές κατηγορίες, θα είναι υποψήφια και στα φετινά βραβεία “Oscars”.

Ο Bradley, στα βραβεία θα είναι υποψήφιος στην κατηγορία Α΄ ανδρικού ρόλου αλλά όχι και στου καλύτερου σκηνοθέτη. Αυτό μάλλον απογοήτευσε τους συνεργάτες του και ιδιαίτερα την Lady Gaga, η οποία μίλησε στους “Los Angeles Times” με μεγάλο θαυμασμό. “Το ξέρει και ο ίδιος ότι είναι ο καλύτερος σκηνοθέτης. Στα μάτια μου και στα μάτια όλων όσων συμμετείχαν στο A Star Is Born είναι ο καλύτερος” είπε η 32χρονη τραγουδίστρια.

“Ξέρω ότι είναι χαρούμενος που είμαστε όλοι υποψήφιοι και που η ταινία αναγνωρίστηκε. Αισθανόμαστε όλοι πολύ ωραία γι αυτήν την αναγνώριση” είπε με υπερηφάνεια Lady Gaga.

 

Read More

And More