Lady Gaga: Τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και μίλησε για την κρίση, την ιστορία της χώρας μας και το αυγολέμονο!

Μια εντυπωσιακή συναυλία έδωσε χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ η Lady Gaga και αποθεώθηκε από το κοινό. Η διάσημη τραγουδίστρια μας ξάφνιασε ευχάριστα με όλα όσα είπε για την Ελλάδα, δηλώνοντας πολύ χαρούμενη που βρέθηκε στη χώρα μας.

Ξεκινώντας τη συναυλία της, η Lady Gaga είπε: “Περίμενα πολύ καιρό να έρθω εδώ. Η Ελλάδα είναι μια από τις πιο όμορφες χώρες στον κόσμο, έχει ένα πνεύμα και μια δημιουργικότητα και από αρχαιοτάτων χρόνων είναι η χώρα που έβαλε στη ζωή μας την τέχνη. Απόψε θα τιμήσουμε εσάς και το πώς επηρεάσατε και εμπνεύσατε για εκατοντάδες χρόνια την τέχνη και την ιστορία”.

Στην συνέχεια ανέφερε πως έφαγε ένα μπολ σούπα αυγολέμονο, πως στα 14 με 15 χρόνια της είχε δουλέψει σε ελληνικά εστιατόρια και δήλωσε δημόσια πως τα ελληνικά της δεν είναι καλά, αλλά συνήθιζε να βγαίνει με Έλληνες, οπότε θεωρεί ότι μπορούσε να συνεννοηθεί.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς αποκάλυψε πως είχε έναν πρώην Ελληνα φίλο που την συμβούλευσε “πάντα να προσπαθεί να φτάνει τα αστέρια”, αναφέροντας πως οι Έλληνες ήταν πάντα αισιόδοξοι και τα καταφέρνουν στα δύσκολα. Με αφορμή αυτό μίλησε και για την κρίση, αναφέροντας: “Όπως η Ακρόπολη επιβίωσε στο πέρασμα των αιώνων, έτσι θα επιβιώσετε και εσείς. Να είστε υπερήφανοι”.

Κατόπιν τυλίχθηκε με την ελληνική σημαία και περπάτησε κρατώντας την ψηλά να ανεμίζει, ενώ συγκίνησε το κοινό διαβάζοντας το γράμμα ενός νεαρού θαυμαστή της που την ευχαριστούσε και την παρομοίαζε με δεύτερη μητέρα, γιατί μέσω αυτής ξαναγεννήθηκε ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με το bulling.

Στο τέλος της συναυλίας τα έδωσε όλα φωνάζοντας στα ελληνικά “σας αγαπώ”, “φιλάκια” , “μωράκι”, κάνοντας το κοινό να παραληρεί.

Ρεπορτάζ: Μαρία Ρουμελιώτου
Φωτογραφίες: TLIFE, Instagram, MTV

Read More

And More