Λάκης Γαβαλάς για τον πλειστηριασμό του ακινήτου «παλατιού» – «Αν γίνει ξενοδοχείο, θα είναι σκάνδαλο»

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς το πρωί της Δευτέρας 16/5.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας, μίλησε μεταξύ άλλων μίλησε για τον πλειστηριασμό του ακινήτου των 31,5 στρεμμάτων, όπου πριν από λίγες ημέρες άλλαξε χέρια με το ποσό της κατακύρωσης να ανέρχεται στα 9.000.001 ευρώ, δηλαδή κατά 1 ευρώ μόλις παραπάνω σε σχέση με την τιμή εκκίνησης η οποία είχε οριστεί στα 9.000.000 ευρώ ακριβώς. 

«To ακίνητο μου πέρασε σε άλλα χέρια, δεν ξέρω σε ποιον ανήκει και ούτε θέλω να μάθω, εύχομαι να πάει καλά, να δίνει ψωμί σε εργαζόμενους. Το ακίνητο δεν μπορεί να γίνει ξενοδοχείο γιατί δεν έχει άδεια, αν γίνει θα είναι σκάνδαλο. Είχα πει ότι μπορώ να βρω αγοραστές και μου είπαν ότι δεν αλλάζει χρήση το κτήριο. Η κανονική αξία του ακινήτου είναι 18 εκατομμύρια, τα 9 ήταν ευκαιρία. Όσα ακίνητα μου έχουν πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχουν καταφέρει να τα κάνουν κάτι», είπε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Και συμπλήρωσε: «Αρκετοί από τους συνεργάτες μου με κατακλέβανε. Τριάντα χρόνια ήμουν εκεί. Παρήγαγα χρήματα, το κράτος πήρε λεφτά, πήραν δόξα από εμένα γιατί έφερα όλους του σχεδιαστές στην Ελλάδα. Έδωσα μεγαλύτερη προσφορά από όσο θα μπορούσα. Είμαι ικανοποιημένος για όλα αυτά, δεν μπορώ να κλαίω για τα υπόλοιπα.

Το μόνο που με στεναχωρεί είναι ότι έχω έναν κόσμο που με αγαπάει, είναι κοντά μου και εγώ δεν μπορώ να παράξω πράγματα και να είμαι χρήσιμος στην κοινωνία. Το κτίριο είναι λεηλατημένο και πιστεύω αυτό ήταν η τιμωρία μου για όσους ήθελαν να τιμωρηθώ».

Ο Λάκης Γαβαλάς κλείνοντας τόνισε: «Εγώ δεν έχω τελειώσει ακόμα με αυτή την υπόθεση. Χρωστάω ακόμη λεφτά στο δημόσιο. Πότε δεν γνωρίζεις τι θα γίνει, υπάρχει περίπτωση να με ξαναβάλουν μέσα. Έχω και άλλα σπίτια που μου έχουν πάρει απλά δεν έχουν γίνει γνωστά».

Read More

And More