Λάκης Γαβαλάς: “Πέρασα άσχημα στη φυλακή, δεν χρειαζόταν αυτού του είδους η τιμωρία”

Ο Λάκης Γαβαλάς ήταν καλεσμένος της Έλενας Κατρίτση, στην εκπομπή Προσωπικά και της διηγήθηκε τις πιο ιδιαίτερες και δυνατές στιγμές της ζωής του. Ο Λάκης, που γνωρίζει τη μόδα όσο λίγοι στην Ελλάδα, πήγε με την Έλενα Κατρίτση στον Κορυδαλλό, στη γειτονιά όπου μεγάλωσε. Εκεί θυμάται τα παιδικά του χρόνια, το κατηχητικό που πήγαινε στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, τις βόλτες που έκανε στην περιοχή, το ραφτάδικο που έφτιαχνε έφηβος ακόμα τα πρώτα του ρούχα και τα λεωφορεία που έπαιρνε για να φτάσει στο Σύνταγμα. Μίλησε όμως και για τους σκληρούς 15 μήνες στη φυλακή.

“Υπήρχε μια κυρία η οποία μας έφερνε στο εκκλησάκι της φυλακής, όπου γινόταν κάθε Κυριακή ο εκκλησιασμός, εικονίτσες και τις μοίραζε. Μια Κυριακή πρωί μού δίνει μια εικόνα του Αγίου Γεωργίου και εγώ άρχισα να κλαίω κοιτώντας την, γιατί ήρθαν στη θύμησή μου τα παιδικά μου χρόνια” είπε ο Λάκης Γαβαλάς. Το πατρικό του σπίτι βρισκόταν μόλις διακόσια πενήντα μέτρα από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου βρέθηκε κρατούμενος πριν από μερικά χρόνια, επί 15 μήνες.

Ο Λάκης Γαβαλάς θυμήθηκε και τις μάχες που έχει δώσει στη ζωή του, τη νίκη που έχει απολαύσει πιο πολύ και την ήττα που του κόστισε περισσότερο και αποκαλύψε τις ρωγμές που υπάρχουν σήμερα στις σχέσεις του με την οικογένειά του. «Έχω αγαπήσει, έχω αγαπηθεί παραπάνω από ό,τι πρέπει και μου έχουν έρθει ευνοϊκά τα πράγματα. Και θα σου πω τι είναι ευνοϊκό… Ευνοϊκό είναι ότι δεν τρελάθηκα μετά τη φυλακή. Πέρασα πολύ άσχημα και δεν χρειαζόταν αυτού τους είδους η τιμωρία.Θα μπορούσα να έχω πέσει σε κατάθλιψη” είπε ο γνωστός επιχειρηματίας στην εκπομπή.

 

Δες εδώ το βίντεο

Read More

And More