Λάκης Γαβαλάς: «Πολλές εκπομπές φοβούνται να με καλέσουν»

Με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα σειρά της ΕΡΤ, “Σύρματα” ο Λάκης Γαβαλάς βρέθηκε σήμερα 10/9 καλεσμένος στην εκπομπή 
“Δύο στις 10” και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία του από τις φυλακές, καθώς και στον λόγο που πολλές εκπομπές φοβούνται να τον καλέσουν/.

«Είναι και μερικές εκπομπές που κομπλάρουν και δεν μπορούν να με καλέσουν γιατί φοβούνται το text. Δηλαδή τι θα πούμε και πως θα μιλήσουμε. Έχει υπάρξει, αλλά λύθηκε το θέμα και σε λίγο θα είμαστε μαζί» δήλωσε αρχικά ο Λάκης Γαβαλάς.

Στη συνέχεια μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Σύρματα» της ΕΡΤ: «Με πήρε η βοηθός του σκηνοθέτη και μου είπε να το συζητήσουμε. Εγώ με το θέμα φυλακής, επειδή είμαι φυλακισμένος με την πειθαρχία μου, είπα γιατί να μην το δοκιμάσω. Ήθελα να πάρω τη διαφορετική πλευρά του να είσαι φυλακισμένος, τιμωρημένος. Όλοι λένε μα πόσο ηλίθιοι είστε να κλείσετε έναν Γαβαλά στη φυλακή. Είναι 11 χρόνια πριν και πλέον έχω διαπρέψει».

«Δεν είμαι ένα άτομο στερεοτύπων, “Αχ τιμωρήθηκα”, “Πω πω τι δυστυχία”. Δεν έχω πιει ποτέ για να έρθω σε ευθυμία, δεν έχω πάρει drugs για να έρθω σε ευθυμία. Ξέρω ότι είναι ο κίνδυνος και γι αυτόν τον λόγο τον κίνδυνο τον αντιμετωπίζω καλά. Όπως επίσης και τη χαρά και την επιτυχία. Είμαι ένα αστεράτο άτομο, αλλά αυτό δεν το βγάζω προς τα έξω, ξέρω ότι έχω ένα άστρο» ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής.

«Υπάρχει μια καταξίωση και λες πάντα στην απογραφή: “Γιατί το κράτος δεν σε εκτίμησε; Τι συμβαίνει; Τι χρώσταγες;”. Τέλειωσε η πικρία, αλλά είναι πληγή όμως βέβαια. Αλλά είναι και πείσμα από την άλλη γιατί σε πιάνει μέσα σου και λες: “Τώρα θα σου δείξω”», σημείωσε στο τέλος ο Λάκης Γαβαλάς σχετικά με την  επαγγελματική του επιτυχία και την εμπειρία του στη φυλακή. 

Read More

And More