Λάκης is back ! Πότε τραβάει… κουρελού ;

Της… Τρίτης υπόσχεται για ακόμα μία χρονιά πως θα γίνεται κάθε εβδομάδα, ο Λάκης Λαζόπουλος ! Ο δαιμόνιος Λάκης επέστρεψε και πάλι στο τηλεοπτικό του πόστο (άλλωστε ως γνωστόν ο… δολοφόνος επιστρέφει πάντα στον τόπο του εγκλήματος) και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την μεγάλη τηλε-επιστροφή του στους δέκτες μας.

Ο γνωστός δημιουργός και ερμηνευτής, για ακόμα μία χρόνια μέσα από τον Alpha μας υπόσχεται να μην αφήσει τίποτα και κανέναν ασχολίαστο ! Ο Λάκης με την βιτριολική του σάτιρα, είναι αποφασισμένος να μην αφήνει τίποτα να περνάει απαρατήρητο και κυρίως; Ασχολίαστο ! Αλλωστε, η καθημερινότητά μας του προσφέρει πλούσιο υλικό για σχολιασμό.

Ναι, η καθημερινότητά μας και ότι αυτή συμπεριλαμβάνει (από πολιτική, μέτρα και χαράτσια, μέχρι το τι ακριβώς συμβαίνει όταν κλείνουμε την πόρτα του σπιτιού μας) θα είναι το βασικό εργαλείο στα χέρια του Λάκη. Αλλωστε, το ότι η επικαιρότητα είναι αυτή που κλασικά τον καθοδηγεί, είναι κάτι που κανείς καταλαβαίνει, μέχρι και μέσα από το τρέιλερ που αποφάσισε να φτιάξει για να διαφημίσει την επιστροφή του “Τσαντιριού” του και το οποίο είναι εμπνευσμένο από την διαφήμιση μεγάλης αλυσίδας καταστημάτων με παιχνίδια, μιας και το σλόγκαν του “Μίστερ 50,0%” είναι… “Ρουφάμε και τα λέμε” !

Οσο για το πότε έχει προγραμματιστεί η μεγάλη πρεμιέρα του Λάκη ; Για τις 23 Οκτωβρίου ! Φανατικοί Αλ Τσαντιριώτες έσο έτοιμοι !!!

Read More

And More