Λάκης Λαζόπουλος: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο – Ακυρώνεται η καλοκαιρινή περιοδεία

Στο νοσοκομείο πέρασε ο Λάκης Λαζόπουλος το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής εισήχθη σε ιδιωτική κλινική το πρωί του Σαββάτου, μετά από έντονη αδιαθεσία και πήρε εξιτήριο χθες, Δευτέρα 21/6.

Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση, έτσι η προγραμματισμένη περιοδεία της παράστασης «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» ακυρώνεται.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο Λάκης Λαζόπουλος, δημοσιεύοντας το παρακάτω κείμενο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

“Ο Λάκης Λαζόπουλος εισήχθη στο νοσοκομείο το Σάββατο στις 09.30 και βγήκε τη Δευτέρα στις 11.30. Η μικρή περιπέτεια έλαβε τέλος καλό και ο ίδιος βρίσκεται σπίτι του. Μετά από σύσταση των γιατρών του όμως, του κυρίου Πολιτάκη, της κ. Πλωμαρίτογλου και του κ. Αζά χρειάζεται επειγόντως ξεκούραση και από Σεπτέμβριο πάλι επιστροφή στα καθήκοντα.

Ως εκ τούτου ακυρώνεται η περιοδεία της παράστασης που ετοίμαζε «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» με το θέατρο του Νέου Κόσμου, με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο και συμπρωταγωνιστές τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Ζητάει συγγνώμη από τους θεατές που είχαν ήδη κλείσει θέση για να περιμένουν μαζί του τον Καραϊσκάκη.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι εξετάσεις τότε θα μπορούμε να δώσουμε μια πιο ολοκληρωμένη απάντηση για το τι ακριβώς συνέβη κι αν πρόκειται για πιθανή παρενέργεια του εμβολίου”.

Να σημειώσουμε πως ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε πριν από περίπου δυο εβδομάδες τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer. Οι παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου εμφανίζονται σε προγενέστερο χρονικό διάστημα μετά τον εμβολιασμό και δεν σχετίζονται με τα όσα έδειξαν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ιατρικές εξετάσεις του κυρίου Λαζόπουλου.

Δες την ανάρτηση:

Read More

And More