Λάκης Λαζόπουλος: Στο στόχαστρο των παρουσιαστών μετά τα σχόλια για την Κατερίνα Καινούργιου

Αίσθηση προκάλεσαν τα όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατο podcast.

Με αφορμή το ντόρο που έχει δημιουργηθεί από το ειδύλλιο που δείχνει να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, ο Λάκης Λαζόπουλος έκανε μια εκτενή αναφορά στο podcast του στο θέμα, σχολιάζοντας με όχι και τόσο κομψό τρόπο την Κατερίνα Καινούργιου.

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία γυναίκα τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι… πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη», ήταν κάποια από τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλο και στη συνέχεια ανέφερε το εξής:

«Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά… έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της… ο μεγάλος, ο… ο νους της, ο νους που έχει…Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του;».

Το σχόλιο αυτό ενόχλησε αρκετά την Κατερίνα Καινούργιου και στάθηκε η αφορμή για να ξεσπάσει στην εκπομπή της, και για λίγη ώρα να αποχωρήσει από το πλατό.

Αυτά τα σχόλια όμως, δεν πέρασαν ασχολίαστα ούτε από τις υπόλοιπες ψυχαγωγικές εκπομπές που κατέκριναν τον Λάκη Λαζόπουλο.

Γιώργος Λιάγκας

Πρώτος, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από τη δική του εκπομπή χαρακτήρισε «ντροπή» όλα αυτά που ακούστηκαν από το στόμα του Λάκη Λαζόπουλου.

Σίσσυ Χρηστίδου

Και η Σίσσυ Χρηστίδου όμως, το πρωί του Σαββάτου 2/3 σχολίασε το θέμα αυτό παίρνοντας το μέρος της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ο τρόπος που προσεγγίζεις αυτό το θέμα, τις παρουσιάστριες, τα στρας, τις κατινοεκπομπές, όλα αυτά, δείχνει ότι τα απαξιώνεις σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από το περιεχόμενο των εκπομπών και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτές, μέχρι την παρουσιάστρια και το μυαλό της…

Άρα μιλάμε για την απόλυτη απαξίωση, δεν μιλάμε για σάτιρα. Εγώ δεν γέλασα. Αφού το απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις;  Άλλο πιάνω μια αφορμή για να σατιρίσω κάτι… εδώ έχω μπερδευτεί. Εμένα δεν μου μοιάζει με σάτιρα αυτό, σαν τηλεθεάτρια το λέω και σαν ακροάτρια. Αλλά όταν το πιάνεις με αυτό τον τρόπο και αυτό το ύφος, είναι αυτό πια σάτιρα; Γιατί αν είναι τόσο ποταπό και απαξιώνεις τόσο πολύ, γιατί το πιάνεις στα χέρια σου;» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Κώστας Τσουρός

Την έντονη αντίδρασή του με όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος εξέφρασε και ο Κώστας Τσουρός μέσα από τη δική του εκπομπή.

«Αρχικά μην πει κανείς ότι η σάτιρα δεν είναι κίτρινη! Μη συνεχίσει να πει κανείς ότι η σάτιρα δεν έχει κιτρινισμό και κουτσομπολιό γιατί, αυτό που είδαμε, ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού. Ας αφήσουμε τα περί τέχνης γιατί η σάτιρα, όπως φαίνεται, είναι και κιτρινισμός και κουτσομπολιό» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Δεύτερον, το υπονοούμενο που έκανε για την Κατερίνα Καινούργιου. Ξέρετε πολύ καλά ότι σε πολλά πράγματα διαφωνώ μαζί της, το έχω δηλώσει ευθαρσώς και ανοιχτά, παρόλα αυτά όμως δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια καλή παρουσιάστρια. Είναι μια γυναίκα της οποίας της αξίζει αυτό που κάνει και εκεί που βρίσκεται. Έχει ξεκινήσει από χαμηλά στη δουλειά μας, έχει φτάσει εκεί και της αξίζει να βρίσκεται εκεί. Αυτό γίνεται μόνο με μυαλό, άρα έχει μυαλό η Κατερίνα Καινούργιου.

Το μυαλό δεν έχει να κάνει με τις τηλεθεάσεις. Το ότι όμως ένας άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει και να ανέβει όλα τα σκαλιά της ιεραρχίας, μέσα σε έναν χώρο τόσο σκληρό και ανταγωνιστικό, όταν μπορεί μάλιστα να κρατιέται και να στέκεται, σημαίνει από μόνο του ότι έχει μυαλό» πρόσθεσε.

 

Read More

And More