Λάκης Λαζόπουλος: Συγκινημένος από τα εκαντοντάδες συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο της συζύγου του

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του ζει ο Λάκης Λαζόπουλος, μετά το θάνατο της συζύγου του Τασούλας Λαζοπούλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης αποχαιρέτησε το Σάββατο την σύζυγό του μαζί με αγαπημένους φίλους και συγγενείς στην εξόδιο ακολουθία που έγινε στο Α’ Νεκροταφείο. Ο Λάκης Λαζόπουλος όλες αυτές τις ημέρες μετά το θάνατο της αγαπημένη του Τασούλας που πάλεψε με τον καρκίνο αλλά δεν τα κατάφερε δέχθηκε εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης για το θάνατό της και το altsantiri δημοσίευσε μερικά από αυτά

Συγκεκριμένα το altsantiri αναφέρει τα εξής:

Κοινοί φίλοι, συνάδελφοι, συμφοιτητές και χρήστες των κοινωνικών δικτύων στέλνουν συνεχώς με μηνύματα τα συλλυπητήριά τους στον Λάκη Λαζόπουλο, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στο δράμα του ίδιου και της οικογένειάς του.

Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω μήνυμα που έστειλε στον Λάκη Λαζόπουλο μια κοινή τους φίλη, η οποία μένει στην Αυστραλία:

«Στη μνήμη της καλής μου φίλης Τασούλας Λαζοπούλου, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο. Η ζωή σου ήταν μικρή σε διάρκεια, αλλά είχε μεγάλη επίδραση στον κόσμο. Αισθάνομαι υπερηφάνεια όταν θυμάμαι έναν από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συναντήσει ποτέ. Σε ευχαριστώ για την καλοσύνη σου, τη φιλία και τη στήριξή σου στις δικές μου δύσκολες στιγμές όταν ζούσα στην Ελλάδα και τις ευχάριστες αναμνήσεις από τα ταξίδια μας.

Την είχα προσκαλέσει και την παρότρυνα να έρθει να με επισκεφθεί στην Αυστραλία.

Εάν εσύ Λάκη ή η Μαριέλλη επισκεφθείτε ποτέ την Αυστραλία, σας παρακαλώ να με ενημερώσετε.

Υπάρχει κάτι ακόμα, η Τασούλα με έμαθε να φτιάχνω πιροσκί και δεν θα το ξεχάσω ποτέ.

Τα συλλυπητήρια μου σε σένα Λάκη και στην κόρη σου, Μαριέλλη. Μακάρι η μνήμη της να είναι αιώνια και ν’ αναπαυθεί εν ειρήνη.

Καλό ταξίδι άγγελέ μου».

πηγή: altsantiri

Read More

And More