Λαμπερές παρουσίες σε δεξίωση για τα 10 Χρόνια διεξαγωγής του Spetses Mini Marathon! [pics]

Το Spetses Mini Marathon έχει γίνει θεσμός καθώς είναι η νούμερο ένα και πρώτη αθλητική εκδήλωση στην Ελλάδα, που συνδυάζει ιδανικά το ευ αγωνίζεσθαι με το πανέμορφο νησί των Σπετσών. Το SMM ξεκίνησε το 2011 και φέτος γιορτάζει τα 10 χρόνια από την ίδρυσή του. Ήταν εκείνη η χρονιά που η ιδρύτρια και διοργανώτρια, Μαρίνα Κουταρέλλη, έκανε πράξη την ιδέα της για ένα πρωτοποριακό αθλητικό γεγονός στην επαρχία.

Σε αυτά τα δέκα χρόνια διαρκούς προσπάθειας και βελτίωσης της διοργάνωσης από την Μαρίνα Κουταρέλλη και την ομάδα της, ο αγώνας έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις, καθώς φιλοξενεί αθλητές από 42 διαφορετικές χώρες και δικαίως έχει χαρακτηριστεί «σταθµός» στον Αθλητικό Τουρισµό. Πλέον, το Spetses mini Marathon συγκεντρώνει κάθε χρόνο περισσότερους συμμετέχοντες, αλλά και επισκέπτες, με τον πιο πρόσφατο αριθμό να φτάνει τους 18.000 ταξιδιώτες στο νησί των Σπετσών και μάλιστα σε περίοδο off season.

Το βράδυ της Τρίτης, λοιπόν, στο επιβλητικό κτίριο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Μαρούσι, πραγματοποιήθηκε μία λαμπερή δεξίωση για τον εορτασμό των 10 χρόνων του Spetses mini Marathon, που έχει καταστεί ένας θεσµός – ορόσηµο για την τοπική κοινότητα των Σπετσών και θεωρείται πια αναπόσπαστο κοµµάτι της ζωής του νησιού. Οργανωτική Επιτροπή, χορηγοί, εθελοντές, Ολυμπιονίκες, σπουδαίοι επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, έχουν βάλει την υπογραφή τους σε αυτή την εξέλιξη του SMM. Αυτοί έδωσαν και το “παρών” στο λαμπερό event που διοργανώθηκε από την Μαρίνα Κουταρέλλη και την ομάδα της, με σκοπό να διασκεδάσουν όλοι μαζί σε μία βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη σε όλους.

Οικοδεσπότης της εκδήλωσης, που παρουσίασαν οι δημοσιογράφοι Μαρία Ζαφειράτου και Δήμος Μπουλούκος, ήταν φυσικά, η αεικίνητη και πάντα δημιουργική Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Spetses mini Marathon, Μαρίνα Κουταρέλλη, η οποία εμφανώς συγκινημένη δήλωσε: «Υπάρχουν στιγμές στη ζωή που τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσεις αυτό που νιώθεις. Αυτό συμβαίνει τώρα και σε μένα καθώς αναζητώ τις κατάλληλες κουβέντες για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όλους αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους που μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους, επιβεβαιώνοντας την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για το θεσμό. Φτάσαμε αισίως τα δέκα χρόνια και είναι μοναδικό γεγονός ότι η επέτειος των 10 χρόνων συμπίπτει με την Ολυμπιακή χρονιά και μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να γιορτάσουμε στον ιστορικό αυτό χώρο τα γενέθλια μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου στους αθλητές, στους χορηγούς, στους εθελοντές που συνετέλεσαν στη μεγάλη επιτυχία του Spetses mini Marathon και πιστεύω ότι με τη συγκινητική υποστήριξη όλων, θα είναι ακόμα καλύτερα τα 10 επόμενα χρόνια. Σας περιμένουμε όλους στις Σπέτσες τον επόμενο Οκτώβριο για το 10ο Spetses mini Marathon».

Μεταξύ άλλων, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πολλά αγαπημένα πρόσωπα από τον χώρο της showbiz και όχι μόνο.

Δες τις φωτογραφίες:

Κλέλια Πανταζή – Άννη Πανταζή

Τζένη Μελιτά

Κωνσταντίνος Μπογδάνος – Ελένη Καρβέλα

Στέλιος Κουδουνάρης – Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Αλέξανδρος Κασσανδρινός

Δημήτρης Αργυρόπουλος

Άρης Καβατζίκης – Μαρίνα Κουταρέλλη

Γιούλικα Σκαφιδά

Στέλιος Παρλιάρος

Μυρτώ Κάζη

Άλεξ Κάβδας

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου

Δημήτρης Πέτρου

Τζώρτζ Παπακώστας

Γιώργος Πράσινος – Κατερίνα Σάπαρη – Γιάννης Δρυμωνάκος

Δημήτρης Κουλούρης – Στέλλα Αλεξανδρίδου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More