Λαμπερές παρουσίες στο avant garde fashion show των MI-RO! [pics]

Η 26η Athens Xclusive Designers Week να ολοκληρώνεται απόψε, με το show Parthenis στον συναυλικό χώρο Fuzz, ωστόσο, τις τέσσερις προηγούμενες μέρες πραγματοποιήθηκαν 36 shows, με καταξιωμένους Έλληνες σχεδιαστές, επιτυχημένα ελληνικά fashion brands και ανερχόμενους νέους σχεδιαστές να παρουσιάζουν τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν.

Κεντρικός χώρος διεξαγωγής των επιδείξεων ήταν το Ζάππειο Μέγαρο, ενώ κάποια shows πραγματοποιήθηκαν σε πολύ ξεχωριστές τοποθεσίες της Αθήνας. Μάλιστα, για πρώτη φορά οι επιδείξεις μόδας συνεχίζουν μέχρι αργά το βράδυ με late night shows.

Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, οι MI-RO παρουσίασαν ένα ακόμα avant garde fashion show στη Σχολή Καλών Τεχνών, με πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό και όχι μόνο κόσμο να δίνει το «παρών». Άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί με τον Δημήτρη Μαστρόκαλο και τον Γιάννη Ράπτη, αλλά και άλλοι που τους συνδέει μαζί τους στενή φιλία, τίμησαν το σχεδιαστικό δίδυμο σε αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας του.

Ρετρό αισθητική, πολυτελή μπροκάρ υφάσματα, ταφτάδες συνυπάρχουν με βαμβακερά πουκάμισα, glam rock στοιχεία, tailoring γραμμές και αχνές μουσελίνες, κεντημένες δαντέλες και tweed υφάσματα, εβαζέ διακυμάνσεις εμπνευσμένες από πορτρέτα του Boldini και 50s κρινολίνα. Αυτά είναι τα στοιχεία της νέας Couture συλλογής του Δημήτρη Μαστρόκαλου και του Γιάννη Ράπτη για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019. Oι MI-RO, με τη νέα τους collection, «επισκέπτονται» τις αγαπημένες τους αναφορές στο ρομαντικό παρελθόν και στο DNA του οίκου τους δημιουργώντας μια προσωπική πρόταση σύγχρονης κομψότητας.

Οι αγαπημένοι μας celebrities ήταν εκεί και έκλεψαν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους.  Δέσποινα Βανδή, Χριστίνα Μπόμπα, Τάμτα, Κατερίνα Καινούργιου, Έβελυν Καζαντζόγλου, μάλιστα, ήταν μερικές από τις διάσημες Ελληνίδες που ήταν άκρως  εκθαμβωτικές, φορώντας δημιουργίες της νέας τους collection.

Δες τις φωτογραφίες:

Δέσποινα Βανδή

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Χριστίνα Μπόμπα

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Πέτρος Κωστόπουλος – Γιάννης Ράπτης

Demy

Τάμτα

Κατερίνα Καινούργιου

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Τζίνα Αλιμόνου – Γιάννης Ράπτης

Κάτια Ζυγούλη

Έβελυν Καζαντζόγλου

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Νίκη Θωμοπούλου – Γιάννης Ράπτης

Ντόρα Μακρυγιάννη

Τόνια Σωτηροπούλου

Μαρίνα Βερνίκου

Κατερίνα Ευαγγελινού

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Ανθή Σαλαγκούδη – Γιάννης Ράπτης

Κωνσταντίνος Αργυρός

Σίσσυ Φειδά

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Αλεξάνδρα Κατσαΐτη – Τάμτα – Γιάννης Ράπτης

Κατερίνα Στικούδη

John Kagioulis – Στέλιος Κουδουνάρης

Εύα Νάθενα

Δέσποινα Μοιραράκη – Γιάννης Κοντούλης

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Τόνια Φουσέκη – Γιάννης Ράπτης

Μελίνα Μακρή

Δώρα Κατσικόγιαννη

 

Γιώργος Καράμπελας – Μαρίνα Λύδα Κουταρέλλη

Ήβη Αδάμου

Άγγελος Μπούρας – Άνδρη Θεοδότου

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Δέσποινα Βανδή – Γιάννης Ράπτης

Δημήτρης Μαστρόκαλος – Γιάννης Ράπτης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More