Λαμπερές παρουσίες στο fashion show του Stelios Koudounaris! Φωτογραφίες

O Stelios Koudounaris παρουσίασε χθες το βράδυ την νέα του Fall Winter 2019 /20 στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε ένα ομολογουμένως πρωτοποριακό fashion show. Μερικές από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες αλλά και διάσημες φίλες του Στέλιου έδωσαν το παρών και παρακολούθησαν από κοντά τη ξεχωριστή συλλογή του καταξιωμένου σχεδιαστή μόδας και όπως ήταν επόμενο στο τέλος τον καταχειροκρότησαν. Άλλωστε, οι Ελληνίδες celebrities λατρεύουν την μόδα και δεν μπορούσαν να λείπουν από την επίδειξη, όπου παρακολούθησαν τις νέες τάσεις της σεζόν.

Mε την νέα του αυτή συλλογή ο σχεδιαστής οραματίζεται ένα new πολυτελές grunge look και επαναπροσδιορίζει τις σχεδιαστικές του αξίες με έντονη χρήση του χρώματος, και αποδίδει ένα φόρο τιμής σε μία καθοριστική γενιά στον χώρο της αισθητικής την Γενιά Χ. Οι επώνυμες Ελληνίδες επέλεξαν – ως επί το πλείστον – δημιουργίες Stelios Koudounaris και έκλεψαν τις εντυπώσεις το βράδυ της Τρίτης.

Ανάμεσα στους εκπρόσωπους της εγχώριας showbiz έδωσαν το παρών η Μπέττυ Μαγγίρα, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Σίσσυ Φειδά, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Ελεονώρα Ζουγανέλη, η Νικολέττα Ράλλη, η Έλλη Κοκκίνου, η Κατερίνα Γκαγκάκη και άλλοι πολλοί.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Έλενα Χριστοπούλου

Μαίρη Συνατσάκη – Ντορέττα Παπαδημητρίου

Τόνια Σωτηροπούλου

Ηλίας Κοκοτός – Τόνια Σωτηροπούλου

Σίσσυ Φειδά

Μαίρη Συνατσάκη

Μιχάλης Πάντος – Περικλής Κονδυλάτος – Βασίλης Ζούλιας

Τζώρτζια Βαϊνά – Ραμόνα Βλαντή

Γιάννης Ράπτης – Δημήτρης Μαστρόκαλος (Mi-Ro)

Ρούλα Σταματοπούλου – Έλενα Γαλύφα

Ράνια Θρασκιά

Νικολέττα Ράλλη

Αντωνία Καλλιμούκου

Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Έλλη Κοκκίνου

Κατερίνα Γκαγκάκη

Ελεονώρα Ζουγανέλη

Μαρίνα Βερνίκου – Ηλίας Κρασσάς

Πέτρος Κωστόπουλος – Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Φωτεινή Τράκα – Χριστίνα Παπαδέλη – Κωνταντίνα Κωνσταντινίδη

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, NDP

Read More

And More