Μάγεψε την Ελλάδα η Μαίρη Κατράντζου – Φωτογραφίες από το υπερθέαμα στον Ναό του Ποσειδώνα!

Μια σπουδαία εκδήλωση διεθνούς εμβέλειας, με αφορμή τα 30 χρόνια από την ίδρυση του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» πραγματοποιήθηκε, το απόγευμα της Πέμπτης, στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, από το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ» και τη σχεδιάστρια μόδας Μαίρη Κατράντζου, η οποία μάγεψε την Ελλάδα στην σημαντικότερη παρουσίαση της καριέρας της.

Η Πρόεδρος του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο» κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη μαζί με τη διεθνούς φήμης Ελληνίδα σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου υποδέχτηκαν 500 κορυφαίες προσωπικότητες από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, σε μια μοναδική βραδιά, όπου η σχεδιάστρια παρουσίασε μια made to measure συλλογή για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020.

Το fashion show ξεκίνησε μετά τη δύση του ηλίου και ο ναός ήταν φωτισμένος έτσι ώστε να αναδεικνύεται η ομορφιά των κλασικών αρχι­τεκτονικών γραμμών του, δημιουργώντας ένα σκηνικό κατάλληλο για να μυήσει τον θεατή στη μαγεία της Αρχαίας Ελλάδας.

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Μαίρη Κατράντζου

Με φόντο τον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα, λοιπόν, η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια παρουσίασε μια επίδειξη haute coutour που αντίστοιχη δεν έχει ζήσει το ελληνικό κοινό και έστειλε το μήνυμα του ελληνισμού, όπου γης, κάνοντάς μας περήφανους. Βασικός αρωγός της σε αυτήν τη μοναδική πρωτοβουλία ήταν η κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη που βοήθησε να πραγματοποιηθεί ένα τόσο φαντασμαγορικό event στην Ελλάδα.

Με την αμέριστη συμπαράσταση του Υπουργείου Πολιτισμού, το οποίο με μεγάλη ευαισθησία για τα παιδιά για πρώτη φορά παραχώρησε τον Αρχαιολογικό Χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο, στην ξεχωριστή αυτή βραδιά βρέθηκαν εκεί και αποθεραπευμένα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ» προκειμένου να σταλεί από όλους μαζί ένα δυνατό παγκόσμιο μήνυμα ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Οι κυρίες Βαρδινογιάννη και Κατράντζου ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να στηρίξουν τα παιδιά της «ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για τις ανάγκες της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ», και συγκεκριμένα για την αναβάθμιση της Μονάδας σε Κέντρο Αριστείας μέσα από την αγορά νέων μηχανημάτων και μέσα από διεθνείς συνεργασίες όπως με το Dana Farber Cancer Institute του Πανεπιστημίου του Harvard.

Δες φωτογραφίες και βίντεο:

Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Οι γονείς της Μαίρης Κατράντζου, Βλάσσης και Αικατερίνη Κατράντζου

Περήφανοι γονείς στο πλευρό της κόρης τους Μαίρης Κατράντζου!

Ευγενία Νιάρχου (Δες την Ευγενία Νιάρχου στην πασαρέλα)

Χριστιάννα Βαρδινογιάννη, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Kerry Kennedy

Η Θεοδώρα με την μητέρα της Άννα – Μαρία

Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Αικατερίνη της Σερβίας, Τατιάνα Μπλάτνικ, Θεοδώρα, Άννα Μαρία, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, πριγκίπισσα Nayla bint Hamad al Khalifa, Kerry Kennedy, George Brandenburg

Τατιάνα Μπλάτνικ

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Ευγενία Νιάρχου

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Bianca Brandolini

Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Sabine Getty

 

Τατιάνα Στεφανίδου

Ελένη Μενεγάκη

Τατιάνα Στεφανίδου, Ελένη Μενεγάκη

Τζένη Μπαλατσινού

Αικατερίνη της Σερβίας

Βίκυ Καγιά

Σάσα Σταμάτη

Φώφη Γεννηματά

Χρύσανθος Πανάς, Έλενα Σύρακα

Ειρήνη Νικολοπούλου

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για το fashion event που αποτέλεσε ένα μοναδικό υπερθέαμα:

  • Η κολεξιόν της Μαίρης Κατράντζου είναι εμπνευσμένη εξολοκλήρου από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και συγκεκριμένα από τις ιδέες που γεννήθηκαν στην αρχαία Ελλάδα την εποχή του 5ου αιώνα π.Χ.
  • Στην πασαρέλα παρουσιάστηκαν σαράντα κομμάτια υψηλής ραπτικής. Τα κοσμήματα που τα συνόδευσαν ήταν του οίκου Bulgari, ενώ τα παπούτσια έφεραν την υπογραφή του ελληνικού brand Ancient Greek Sandals.
  • Τη μουσική επένδυση της εκδήλωσης υπέγραψε ο διεθνούς φήμης Έλληνας συνθέτης Βαγγέλης Παπαθανασίου, ο οποίος δημιούργησε μια μουσική σύνθεση ειδικά για αυτή τη βραδιά.
  • Το styling ανέλαβε η ταλαντούχα Σοφία Νεοφύτου, καλλιτεχνική διευθύντρια των shows της Victoria’s Secret, αλλά και ο άνθρωπος πίσω από το περιοδικό «10».

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, Panoulis

Read More

And More