Λαμπερές παρουσίες στο opening του ολοκαίνουριου THEMIS · Z Flagship Store στο Κολωνάκι – Φωτογραφίες

Την Τετάρτη 24 Μαΐου 2023 η καρδιά της πόλης «πλημμύρισε» από λαμπερές παρουσίες, με αφορμή το opening του ολοκαίνουριου THEMIS · Z Flagship Store στο Κολωνάκι. Celebrities, Εκπρόσωποι του Τύπου και Content Creators έδωσαν το παρόν στη μαγική βραδιά, επί της Βαλαωρίτου 17, προκειμένου να δουν από κοντά το πολυαναμενόμενο κατάστημα της παγκοσμίως αναγνωρισμένης σχεδιάστριας Θέμιδας Ζουγανέλη.

Πλήθος του fashion κόσμου της Αθήνας έδωσε ραντεβού σε άκρως γιορτινό κλίμα και είχαν την ευκαιρία να βουτήξουν στην made-in-Greece Summer 2023 collection και να μυηθούν στον κόσμο του διάσημου brand THEMIS · Z, εκεί όπου κυριαρχεί ένα ανεπιτήδευτο lifestyle με ένα twist λάμψης.

Αναλυτικότερα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλά γνωστά ονόματα του εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένης της πασίγνωστης ηθοποιού και λάτρης της μάρκας, Kelly Rutherford, η οποία βρέθηκε στην Ελλάδα για λίγες ημέρες αποκλειστικά για να παρευρεθεί στην εκδήλωση καθώς, εκτός από την αγάπη της για το brand, τη συνδέει και μακροχρόνια φιλία με τη διεθνούς φήμης σχεδιάστρια. Φυσικά, από την εκδήλωση δεν έλειψε και η brand ambassador Μαρία Ναυπλιώτου, που στηρίζει τη μάρκα από την αρχή της πορείας του, η οποία επέλεξε ένα υπέροχο THEMIS · Z total look. Ζέτα Δούκα, Ευγενία Σαμαρά, Κατερίνα Γκαγκάκη, Mary Vytinaros, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Φωτεινή Πετρόγιαννη, Ελένη Τσολάκη, Μελίνα Λεφατζή, Ευγενία Μανωλίδου και Μαρίνα Βερνίκου ήταν λίγα μόνο από τα λαμπερά ονόματα που παρευρέθηκαν στο opening event της νέας μπουτίκ.

Η Θέμις Ζουγανέλη (επίσης σχεδιάστρια των Dior Maison, Atelier Swarovski) εκφράζει την ελληνική εκδοχή του true elegance και πραγματώνει τη δημιουργικότητά του τόσο στο πεδίο του Interior Design και του Deco όσο και της Μόδας, με handcrafted γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ που συνθέτουν ένα ηθικό και βιώσιμο resort look. Η ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, η υφολογική λιτότητα και η ανυπόκριτη κομψότητα που ξεδιπλώνεται μέσα από οικεία ελληνικά αρχιτεκτονικά μοτίβα και μοντέρνες γραμμές, συνυφαίνουν μια ολοκληρωμένη αισθητική πρόταση που γοητεύει.

Κατά τη διάρκεια του PR event, καθώς και για όλο το μήνα, μέρος των εσόδων προσφέρθηκε στους σκοπούς και τις ανάγκες του σωματείου Breathe, που έχει ιδρύσει η Τατιάνα Μπλατνικ, επίσης παρούσα στην εκδήλωση, συνοδευόμενη από τον Πρίγκιπα Νικόλαο.

Μετά το πέρας του PR event στο Flagship Store το απόγευμα, η βραδιά συνεχίστηκε με ένα καθιστό VIP dinner στο Athenee, το απόλυτο talk-of-the-town event που εντυπωσίασε με την ονειρεμένη διακόσμηση με 1.200 κεριά, τα εντυπωσιακά βάζα και πιάτα THEMIS •Z. Εκεί,

επιλεγμένοι Celebrities, σπουδαίες προσωπικότητες από το χώρο της Μόδας, Editors-In-Chief και όλη την κοσμική Αθήνα απόλαυσαν ένα άκρως γευστικό δείπνο πριν προχωρήσουν σε χορό έως τα μεσάνυχτα, ενώ την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του και ο Αμερικανός Πρέσβης.

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Mary Vytinaros

Kelly Rutherford, Θέμις Ζουγανέλη, Μαρία Ναυπλιώτου

Αναστασία Τσιλιμπίου

Μαρίνα Βερνίκου

Ανδρέας Τσαβλίρης, Ευγενία Μανωλίδου

Θέμις Ζουγανέλη, Μαριάννα Γουλανδρή

Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Χρισιάννα Ανδριοπούλου

Μαρία Ναυπλιώτου, Ευγενία Σαμαρά, Ζέτα Δούκα

Κατερίνα Ευαγγελινού

Ελιάννα Χρυσικοπούλου

Δώρα Κατσικογιάννη, Γιώργος Πράσινος, Φωτεινή Πετρογιάννη

Tatiana Blatnik, Πρίγκιπας Νικόλαος

 Ελένη Τσολάκη

Θέμις Ζουγανέλη, Χρύσανθος Πανάς

Κατερίνα Γκαγκάκη, Μαίρη Αυγερινοπούλου, Αντωνία Καρρά

Σίσσυ Φειδά

Αλεξία Παπανδρέου, Μαρίνα Βερνίκου

Χαρά Παππα

Μαρία Ναυπλιώτου

 

Read More

And More