Λαμπερή πρεμιέρα για την “Μαμά”- Οι celebrities που έδωσαν το παρών [pics]

Το βράδυ της Δευτέρας ήταν αφιερωμένη στο θέατρο! Οι celebrities της εγχώριας showbiz ντύθηκαν, στολίστηκαν και συναντήθηκαν στο κέντρο της Αθήνας με σκοπό να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Μαμά“. Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της σεζόν, όμως αρκετές είναι παραστάσεις που συνεχίζουν να γίνονται, καθώς το θέατρο είναι μια συνήθεια που πολλοί αγαπάνε.

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών ήταν Ζέτα Μακρυπούλια, ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μαίρη Συνατσάκη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Νάντια Μπουλέ, η Τόνια Σωτηροπούλου με τον Κωστή Μαραβέγια και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η ανάγκη να αγαπάμε και να μας αγαπούν ακολουθεί μόνο τους νόμους της φύσης και της κοινωνίας ή φτιάχνει τους δικούς της; Η παραδοσιακή μορφή οικογένειας είναι το μοναδικό μοντέλο μέσα στο οποίο το παιδί θα μεγαλώσει με αγάπη; Τι θα γινόταν αν μπορούσαμε να διαλέγουμε τους γονείς και τα παιδιά μας;

Με μια πλοκή σχεδόν κινηματογραφική, το βραβευμένο έργο της Μάρτα Μπαρσελό μας θέτει αντιμέτωπους με αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα αναζητώντας την ουσία στις σχέσεις μητέρας και παιδιού, πέρα από κοινωνικά στερεότυπα, και αναζητά το μυστικό της “ευτυχίας στο σπίτι”, που μπορεί απλά να κρύβεται σε μια συνταγή για κανελόνια. Το έργο κέρδισε το 6ο Τουρνουά Δραματουργίας του Καταλανικού Θεάτρου και το 5ο Τουρνουά Διατλαντικής Δραματουργίας το 2017 στο Μπουένος Άιρες.

Μετάφραση: Μαρία Χατζηεμμανουήλ, σκηνοθεσία: Γιώργου Σουλεϊμάν, την Μαμά ερμηνεύει η Ελένη Καστάνη και
στο ρόλο της κόρης η Ευγενία Σαμαρά.

Δες τις φωτογραφίες:

Κατρίνα Τσάνταλη-Ζέτα Μακρυπούλια-Ντορέτα Παπαδημητρίου

Ζέτα Μακρυπούλια-Νίκος Μουτσινάς-Ευγενία Σαμαρά-Τόνια Σωτηροπούλου-Σμαράγδα Καρύδη-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου-Θανάσης Αλευράς 

Ελένη Καστάνη-Σμαράγδα Καρύδη-Ευγενία Σαμαρά

Ευγενία Σαμαρά-Ελένη Καστάνη

Τόνια Σωτηροπούλου

Νάντια Μπουλέ-Μαίρη Συνατσάκη

Θανάσης Αλευράς-Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Νίκος Μουτσινάς-Σμαράγδα Καρύδη-Μαρία Κωνσταντάκη

Ρούλα Ρέβη-Αποστόλης Τότσικας

Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη-Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας

Σμαράγδα Καρύδη

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More