Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση “Ο Άνθρωπος που Γελά”- Οι celebrities που βρέθηκαν εκεί [pics]

Το βράδυ της Τρίτης, η παράσταση του Εθνικού Θεάτρου έκανε επίσημη πρεμιέρα και πολλές ήταν οι προσωπικότητες που βρέθηκαν στο Rex στο κέντρο της πόλης για να στηρίξουν τους πρωταγωνιστές. «Ο άνθρωπος που γελά», είναι μια μουσικοθεατρική σύνθεση του Θοδωρή Αμπαζή, βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Βίκτωρ Ουγκώ.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε τους celebrities που έδωσαν το παρών μεταξύ των οποίων ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, η Ράνια Θρασκιά, η Ευγενία Σαμαρά, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κρυσταλλία και άλλοι.

Υπόθεση:

Λονδίνο, αρχές του 18ου αιώνα. Μια αυστηρά δομημένη, αριστοκρατική κοινωνία με απολύτως διακριτά όρια μεταξύ των τάξεων. Ο πλούτος και η υψηλή θέση στην ιεραρχία προκαλεί αλαζονεία. Ο λαός, άνθρωποι εξαθλιωμένοι, άβουλοι, τρομοκρατημένοι, χωρίς διάθεση για αντίσταση και κάποιες φορές χωρίς ελπίδα. Σε αυτό το σκληρό περιβάλλον, ο Γκουίνπλεϊν, ένας νεαρός άνδρας με παραμορφωμένο πρόσωπο -ένα μόνιμα χαραγμένο χαμόγελο ως εκδίκηση από τον βασιλιά-, βιώνει έναν αγνό και αληθινό έρωτα με την τυφλή Ντία. Η σχέση τους φαίνεται να είναι ό,τι πιο σημαντικό για εκείνον. Ως μέλος ενός θιάσου, σύντομα, θα γίνει διάσημος λόγω της ιδιαιτερότητάς του. Η τύχη όμως παίζει τα πιο τρελά παιχνίδια: όταν βρεθεί σε θέση ισχύος και τολμήσει να υψώσει το ανάστημά του θα βρεθεί αντιμέτωπος με την αναλγησία των ισχυρών.

ΕρμηνεύουνΘανάσης Ακοκκαλίδης, Νέλη Αλκάδη,  Διονύσης Βερβιτσιώτης, Θανάσης Βλαβιανός, Τζωρτζίνα Δαλιάνη, Μαρία Δελετζέ, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Πάρις Θωμόπουλος, Κώστας Κορωναίος, Ελίτα Κουνάδη, Νέστωρ Κοψιδάς, Δαυίδ Μαλτέζε, Ελένη Μπούκλη, Παναγιώτης Παναγόπουλος, Εβελίνα Παπούλια, Αρετή Πασχάλη, Αιμιλιανός Σταματάκης, Λυδία Τζανουδάκη, Σπύρος Τσεκούρας, Δήμητρα Χαριτοπούλου, Βαγγέλης Ψωμάς

Δες τις φωτογραφίες:

Κρυσταλλία

Εβελίνα Παπούλια

Ευγενία Σαμαρά, Τόνια Σωτηροπούλου

Μαρία Δελετζέ, Θοδωρής Αμπατζής, Αιμιλιανός Σταματάκης

Αιμιλιανός Σταματάκης

Ρίτα Αντωνοπούλου, Αρετή Πασχάλη, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Σπύρος Τσεκούρας

Εβελίνα Παπούλια, Απόλλωνας Παπαθεοχάρης

Ράνια Θρασκιά, Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη δεν θα γινόταν να λείπει από το πλευρό του αγαπημένου της, Αιμιλιανού.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More