Λαμπερή πρεμιέρα για την παράσταση “Το παγκάκι”- Οι celebrities που έδωσαν το παρών! [pics]

Το βράδυ της Τετάρτης το θέατρο Τόπος Αλλού στο κέντρο της πόλης πλημμύρισε από προσωπικότητες της τηλεόρασης και του θεάτρου, οι οποίοι βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Το παγκάκι” με πρωταγωνιστή τον μοναδικό Γιώργο Κιμούλη. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μετρά δεκάδες επιτυχίες στο βιογραφικό του και φημίζεται για τις καλές και ποιοτικές δουλειές του.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε όλους εκείνους που έδωσαν το παρών.

Λίγα λόγια για το έργο:

Δύο άγνωστοι συναντιούνται και κάθονται στο ίδιο παγκάκι. Είναι όμως πραγματικά άγνωστοι; Μπορεί κάποτε να ήσαν κάτι άλλο; Είναι τυχαία αυτή η συνάντηση ή όχι; Μήπως έχουν επινοήσει μία ζωή που δεν μπόρεσαν ποτέ να ζήσουν; Πρόκειται για μια κωμικοτραγική ιστορία δύο μοναχικών και απελπισμένων ανθρώπων, που θα μπορούσε να συμβεί παντού, σε κάθε χώρα, σε κάθε πόλη. Μία ιστορία που εγείρει ένα ιδιαίτερο σύγχρονο και βασανιστικό ερώτημα: μπορούν πλέον οι άνθρωποι να ζήσουν πραγματικά μαζί; Κι αν ναι, πώς θα μπορούν να το επιτύχουν, αν συνεχώς κρύβει ο ένας απ’ τον άλλον αυτό που πραγματικά είναι;

Ο Αλεξάντερ Γκέλμαν ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς της της Ρωσίας. Το Παγκάκι γράφτηκε το 1983, πριν από την κατάρρευσή της Σοβιετικής Ένωσης, όταν η αυθαιρεσία και η διαφθορά κυριαρχούσαν. Έχει μεταφραστεί και παιχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Το πικρό του χιούμορ το κάνει διαχρονικό και κωμικοτραγικά επίκαιρο.

Ερμηνεύουν: Γ. Κιμούλης, Φ. Μπαξεβάνη. Σκην.: Γ. Κιμούλης. Κοστ.: Σ. Νικολαΐδη

Δες τις φωτογραφίες:

Κώστας Κιμούλης-Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους-Γιώργος Κιμούλης

Πέτρος Φιλιππίδης-Γιώργος Κιμούλης-Μίνα Αδαμάκη

Φωτεινή Μπαξεβάνη-Γιώτα Νέγκα

Γιώργος Κιμούλης-Αριστείδης Μπαλτάς

Νίκος Σοφιανός-Θανάσης Παφίλης-Γιώργος Κιμούλης-Φωτεινή Μπαξεβάνη

Φωτεινή Μπαξεβάνη-Γιώργος Κιμούλης

Νίκη Σερέτη-Ταμίλα Κουλίεβα

Τάκης Χρυσικάκος-Μαρία Κανελλοπούλου-Θοδωρής Δρίτσας

 Γιώτα Νέγκα- Φωτεινή Μπαξεβάνη- Φωτεινή Ντεμίρη- Ιωάννα Ασημακοπούλου- Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More