Λαμπερό brunch στο κέντρο της Αθήνας λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα του “X Factor”!

Σύσσωμη η ομάδα του πιο επιτυχημένου music show της ελληνικής τηλεόρασης, του “X Factor”, διοργάνωσε με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του show στο “Open Tv”, ένα μοναδικό brunch σε γνωστό bar-restaurant στο Κολωνάκι, με πρωταγωνιστές την αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του show Δέσποινα Βανδή, τη νεοσύστατη κριτική επιτροπή των υπερταλαντούχων Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Άρη Μακρή ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων στα backstage.

Εκεί, απόλαυσαν παρέα με τους εκπροσώπους του τύπου μοναδικά εδέσματα που είχε δημιουργήσει ειδικά για την περίσταση ο γνωστός σεφ Γιάννης Βιδάλης. Η χημεία και των έξι είναι μαγική ενώ όλοι δήλωσαν απόλυτα ενθουσιασμένοι και πανέτοιμοι για την πολυναμενόμενη πρεμιέρα!

Το μουσικό show – παγκόσμιο φαινόμενο, επιστρέφει πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά αναζητώντας το νέο αστέρι της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Αμέτρητοι καλλιτέχνες έχουν αναδειχτεί μέσα από τη συμμετοχή τους στο “X Factor”, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, γεγονός που το καθιστά το απόλυτο μουσικό talent show.

Δες τις φωτογραφίες:

Μελίνα Ασλανίδου – Κική Σιλβεστριάδου (Διευθύντρια Open Tv) – Δέσποινα Βανδή

Μιχάλης Τσαουσόπουλος – Χρήστος Μάστορας

Μελίνα Ασλανίδου

Μιχάλης Τσαουσόπουλος – Άρης Μακρής

Βίλλυ Θεοφάνους – Γιώργος Θεοφάνους

Χάρης Σιανίδης – Δέσποινα Βανδή

Μάγδα Τσέγκου

Σόνια Καζόνι – Γιάννης Κουτράκης

Θανάσης Οικονόμου – Μαριλένα Ανδριτσοπούλου

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More