Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γεμάτο style και celebrities! [pics]

Λαμπερό πάρτι γενεθλίων για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, γεμάτο style και celebrities! [pics] | tlife.gr

Τα κορίτσια του «My Style Rocks” διασκέδασαν στο έπακρο, σχεδόν ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του show μόδας! Αφορμή για να βρεθούν ξανά όλες μαζί ήταν τα γενέθλια της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, η οποία είχε προκαλέσει μεγάλη αίσθηση στο “My Style Rocks” με την σέξι της εμφάνιση. Έτσι, με ένα εντυπωσιακό πάρτι έκπληξη όλες οι φιναλίστ αλλά και η νικήτρια του show, Ραμόνα Βλαντή, βρέθηκαν στο αγαπημένο bar-restaurant “Blends” στη Γλυφάδα για να ευχηθούν χρόνια πολλά για τα γενέθλια της Αλεξάνδρας.

Στο γνωστό στέκι της Γλυφάδας, έδωσαν το παρόν οι πιο γνωστές φυσιογνωμίες του αθηναϊκού fashion crowd αλλά και πολλοί επώνυμοι φίλοι της Αλεξάνδρας, που διασκέδασαν με τη ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Εκείνη κατέφθασε πρώτη συνοδευόμενη από τον επί χρόνια σύντροφό της και γνωστό πλαστικό χειρούργο, Αριστομένη Γιαννόπουλο και μαζί υποδέχτηκαν τους δεκάδες φίλους τους.

Ανάμεσα στους διάσημους Έλληνες που έδωσαν το παρόν ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, η Χριστίνα Αλούπη, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Δημήτρης Στρέπκος, ο Μπο κ.α.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Ραμόνα Βλαντή – Βασίλης Μπουλούμπασης – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Δημήτρης Στρέπκος

Μπο

Κώστας Σόμμερ – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Νίκος Αναδιώτης – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Χάρης Σιανίδης – Χριστίνα Αλούπη – Γιάννης Σπαλιάρας

Χριστίνα Αλούπη

Νίκος Αναδιώτης – Κώστας Σόμμερ – Γιάννης Σπαλιάρας

Δημήτρης Στρέπκος – Κώστας Κοκκινάκης – Εύη Βατίδου – Νίκος Γεωργιάδης

Κώστας Κοκκινάκης – Χριστίνα Αλούπη – Χάρης Σιανίδης – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Αριστομένης Γιαννόπουλος – Νίκος Γεωργιάδης

READ more