Λαμπεροί καλεσμένοι στην βάφτιση του γιου του Θανάση Βισκαδουράκη! [pics]

Σε κλίμα χαράς και συγκίνησης έγιναν τα βαφτίσια του γιου του Θανάση Βισκαδουράκη και της αγαπημένης του Κατερίνας Γιώτη. Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε το μικρό αγοράκι του την Κυριακή το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη. Την βάπτιση τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ. Ιερώνυμος με τον οποίο ο ηθοποιός έχεις σχέσεις βαθιάς εκτίμησης και φιλίας! Μάλιστα το Ιερώνυμος είναι και το όνομα που έδωσε στο παιδί του ο αγαπημένος ηθοποιός.

Στο baby bloom, βρέθηκαν πολλοί φίλοι, αγαπημένα πρόσωπα και συνάδελφοι του Θανάση Βισκαδουράκη που δεν σταμάτησαν να του δίνουν ευχές για το νεοφώτιστο μωρό. Ανάμεσά τους ήταν ο Αιμίλιος Χειλάκης με την Αθηνά Μαξίμου, ο Άλκης Κούρκουλος με την Ευγενία Δημητροπούλου, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης με την κόρη του Εύα, ο Νίκος Βουρλιώτης με την σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη και την κόρη τους, ο Αποστόλης Τότσικας με την Ρούλα Ρέβη, η ηθοποιός Λουκία Παπαδάκη με τον σύντροφό της Τίμο Τζάννες και πολλοί ακόμη.

Νονοί του νεοφώτιστου ήταν δυο πολλοί σημαντικοί άνθρωποι στη ζωή του ηθοποιού και καλοί του φίλοι ο ηπατολόγος – παθολόγος Ιωάννης Ελευσινιώτης και ο χειρουργός – ουρολόγος Σωτήρης Χαραμόγλης.

Ρούλα Ρέβη, Αποστόλης Τότσικας, Αιμίλιος Χειλάκης, Άλκης Κούρκουλος, Ευγενία Δημητροπούλου

Η ευτυχισμένη μανούλα, επέλεξε ένα στενό λευκό μίντι φόρεμα για την βάπτιση του γιου της ενώ ο μπαμπάς Θανάσης ένα κοστούμι με παπιγιόν.

Το ζευγάρι αγκαλιά με τον γιο του

Δες φωτογραφίες:

Άλκης Κούρκουλος, Ευγενία Δημητροπούλου

Άλκης Κούρκουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Αιμίλιος Χειλάκης

Ελένη Καρποντίνη, Βασίλης Λιάτσος

Άλκης Κούρκουλος, Ευγενία Δημητροπούλου

Άλκης Κούρκουλος, Ευγενία Δημητροπούλου, Κατερίνα Γιώτη, Αιμίλιος Χειλάκης, Θανάσης Βισκαδουράκης, Αθηνά Μαξίμου, Μιρέλλα Παπαοικονόμου και ο νεοφώτιστος Ιερώνυμος!

Γιάννης Τσιμιτσέλης με την κόρη του Εύα

Νίκος Βουρλιώτης, Όλγα Καρπαθάκη

Λουκία Παπαδάκη

Ευγενία Δημητροπούλου

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More