Λάμπης Λιβιεράτος: Η αλήθεια για την ξανθιά καλλονή που τον συνόδευε στο Ηρώδειο

Πριν μερικές μέρες, ο Λάμπης Λιβιεράτος εθεάθη στο Ηρώδειο με μια όμορφη γυναίκα. Οι φωτογραφίες πυροδότησαν τις φήμες πως ο γνωστός τραγουδιστής έχει νέα σύντροφο στην ζωή του. Οι δυο τους παρακολούθησαν μαζί το Bejart Ballet και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μίλησαν για έναν νέο έρωτα! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη, στην εφημερίδα Secret, η ξανθιά καλλονή ονομάζεται Αλέξα Γρηγοριάδου και είναι στενή συνεργάτιδα του Λάμπη Λιβιεράτου.
“Δεν είμαστε ζευγάρι με τον Λάμπη, αλλά συνεργάτες. Κάνουμε live εμφανίσεις και αυτή την περίοδο ο Λάμπης ετοιμάζει ένα νέο project. Θα είμαι και εγώ μέσα σε αυτό”, ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα.
Η Αλέξα Γρηγοριάδου είναι τραγουδίστρια και μουσικός, ενώ παράλληλα σπουδάζει Μουσικολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η μουσική είναι η μεγάλη της αγάπη, αλλά ασχολείται και αρκετά με τον χορό, αφού παρακολουθεί μαθήματα σύγχρονου χορού. Όσον αφορά τον Λάμπη Λιβιεράτο, έχει αφιερωθεί πλήρως στα επαγγελματικά του και δεν έχει χρόνο για καινούργιους έρωτες.

Κράτα το

Read More

And More