Λάμπης Λιβιεράτος: Πρωτοχρονιά με τις πανέμορφες κόρες του! Φωτογραφίες

Στα Επτάνησα, από όπου κατάγεται βρέθηκε ο Λάμπης Λιβιεράτος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Αφορμή για το ταξίδι του σταθηκε η προγραμματισμένη του ζωντανή εμφάνιση με τον Θάνο Καλλίρη το ίδιο βράδυ στην Κεφαλονιά. Τον τραγουδιστή συνόδευσαν στο ταξίδι του οι δύο κούκλες κόρες του Νεφέλη και Δανάη.

Ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε την ευκαιρία να γιορτάσει την Πρωτοχρονιά και να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές με τα δύο του παιδιά, τα οποία απέκτησε από τον γάμο του με την Εύη Αδάμ.

“Θα ημουν πολυ αχαριστος και αγνώμων αν ελεγα οτι το 2014 δεν ηταν μια ΚΑΛΗ χρονιά για μενα! Παρ ολ αυτα επειδη δε ξερω πως μπορει να ηταν για τους περισσοτερους απο εσας, θα ευχηθω το 2015 να φερει τα καλυτερα σε οσους το αξιζουν γιατι ποτέ δεν ειναι αργά…”, ευχήθηκε ο τραγουδιστής μέσω Facebook του νέου έτους.

Την ίδια ημέρα μοιράστηκε το πρωτοχρονιάτικο γεύμα με τις δύο κόρες του δημοσιεύοντας σχετικό στιγμιότυπο στα social media.”Πρωτοχρονιάτικες κεφαλονίτικες λιχουδιές με την καλύτερη παρέα” σχολίασε o τραγουδιστής.


“Καλημέρα! Πρωινές, πρησμένες φάτσες”, σχολίασε αναρτώντας την selfie με τις κόρες του σήμερα το πρωί.

Πατέρας και κόρες παρέμειναν στην Κεφαλονιά μέχρι σήμερα, ενώ απόψε το βράδυ ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει προγραμματίσει τη συνέχεια της περιοδείας του με τον Θάνο Καλλίρη στην Άρτα.

Read More

And More