Λάμπρος Κωνσταντάρας: Οι αιχμές του πατέρα του Δημήτρη για την αποχώρησή του απ’ το Survivor

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor με τους συμπαίκτες του αλλά και εκείνους της αντίπαλης ομάδας να μη μπορούν να πιστέψουν την εξέλιξη αυτή και να ξεσπάσουν σε κλάματα. Η ανακοίνωση της αποχώρησής του φαίνεται να στεναχώρησε ιδιαίτερα τον πατέρα του Δημήτρη ο οποίος μέσα από δυο αναρτήσεις που έκανε στα social media άφησε αιχμές προς την παραγωγή ότι είχε σχεδιάσει την αποχώρηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα αφού είχε βρει την αντικαταστάτη του.

«Έφυγε λοιπόν νωρίς – όπως το είχαμε μάθει – ο Λάμπρος από το Survivor γιατί… γιατί έτσι. Κάπως έτσι τα είχαν τα είχαν υπολογίσει. Έφυγε μέσα στις σφιχτές αγκαλιές, τα δάκρυα, τα χειροκροτήματα των παικτών της ομάδας του και των αντιπάλων. Κύριος πήγε, κύριος έφυγε, μέσα σε έκπληξη, απορία και αγάπη.

Αναρτώ τη φωτογραφία από την τελευταία νίκη του. Ένας “διάσημος μαχητής”. Που τους κατέκτησε όλους με τη στάση του, τη μαχητικότητα και τον χαρακτήρα του. Το άδικο ουκ ευλογείται. Γυρίζει στους ανθρώπους του και τη δουλειά του. Πάμε γι’ άλλα αγόρι μου. Τα καλύτερα έρχονται».

«Μα πως θα κρατούσαν τον Λάμπρο; Αφού την είχαν βρει την αντικαταστάτη του πριν γίνουν οι αποχωρήσεις. Τόσες ώρες στεναχωριόμουνα. Τώρα…»

Read More

And More