Λάουρα Νάργες: Δείχνει πώς είναι το σώμα της 40 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της – Βίντεο

Την απόλυτη ευτυχία βιώνει εδώ και λίγες εβδομάδες η Λάουρα Νάργρες, η οποία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον Χρήστο Σαντικάι.

Η παρουσιάστρια έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή του νεογέννητου γιου της, σε μια νέα καθημερινότητα την οποία προσπαθεί να συνηθίσει μέρα με τη μέρα.

Σήμερα, Δευτέρα 31/10 είναι μια πολύ ξεχωριστή ημέρα για τη Λάουρα Νάργες, καθώς ο γιος της έγινε 40 ημερών, με την ίδια να κάνει μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, περιγράφοντας όλα όσα έχει ζήσει μέσα σε αυτή την περίοδο.

«Σαρανταρίσαμε σήμερα στο “λιμάνι” μας στο “μικρό Παρίσι”, και διαβαστήκαμε στην αγαπημένη μας εκκλησία! Πόσο ξεχωριστή και συγκινητική στιγμή. Άξιζε με τα παραπάνω φυσικά το πολύωρο (και πρώτο) μας ταξίδι εώς εδώ, και απ ότι καταλαβαίνω του αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ οι βόλτες!!!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Λάουρα Νάργες.

Στη συνέχεια, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε ένα βίντεο, θέλοντας να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το σώμα της, 40 ημέρες μετά την γέννα. 

Read More

And More