Λάουρα Νάργες: Έτσι κυλούν οι μέρες της στην καραντίνα! [pic]

Η Λάουρα Νάργες “μένει σπίτι” και προσπαθεί να αξιοποιεί τον ελεύθερο χρόνο της μαθαίνοντας καινούργια πράγματα ή ασχολούμενη με παλιές και αγαπημένες συνήθειες. Η επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού έχει επηρεάσει φυσικά και τη δική της καθημερινότητα μιας και πλέον τίποτα δεν θυμίζει τους γνώριμους ρυθμούς της ζωής της.

Ωστόσο, η ξανθιά παρουσιάστρια εστιάζει στη θετική πλευρά της κατάστασης απολαμβάνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο αυτή τη φάση. Το απόγευμα της Πέμπτης, η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού της θέλοντας να ενημερώσει τους followers της για το πώς κυλούν οι δικές της ημέρας στην καραντίνα.

“Χρόνια και ζαμάνια αγαπάρες! Η καραντινοκατάσταση έχει ως εξής: φουλ ξεκούραστη, όχι 100% έτοιμη να βγω αλλά με προετοιμάζω νομίζω, μείον 5 κιλά (wtf hoooow?!), ρίζα μέχρι… άστο, αλλά τσέκαρα και δεν ξέμαθα πως και που βάζεις αυτά τα πράγματα που τα λένε make up, μάσκαρα και κραγιόν – hell yeah baby. Ελπίζω να είστε καλά!”.

Τι και αν οι περισσότεροι περάσαμε το μεγαλύτερο μέρος της καραντίνας μαγειρεύοντας, η Λάουρα Νάργες κατάφερε να χάσει πέντε κιλά.

Η Λάουρα Νάργες μένει σπίτι αλλά δεν χάνει το κέφι της!

Read More

And More