Λάουρα Νάργες: Η αποστομωτική απάντηση σε follower που σχολίασε τα κιλά της [pic]

Η Λάουρα Νάργες έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για το body shaming που έχει κατά καιρούς δεχτεί μέσα από τα social media. Η ξανθιά παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός αντιδρά σε όλους εκείνους που σχολιάζουν με κακοπροαίρετο τρόπο τα κιλά της, αφού ο καθένας πρέπει να ενδιαφέρεται αποκλειστικά και μόνο για το δικό του σώμα. “I don’t care” είναι το μότο που υιοθετεί και υποστηρίζει.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, Λάουρα Νάργες θέλει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram ακόμα ένα άκομψο μήνυμα που δέχτηκε για τα κιλά της. “Λάουρα μου στο λέω πολύ ευγενικά. Πρέπει να χάσεις κάποια κιλά οπωσδήποτε”, ήταν τα λεγόμενα της άγνωστης follower προς την γνωστή παρουσιάστρια, με εκείνη να απαντά: “Ρωτάω και εγώ ευγενικά: Why exactly sweet baby girl”.

Η ραδιοφωνική παραγωγός δεν μπόρεσε να μην δημοσιοποιήσει το συγκεκριμένο μήνυμα, καθώς υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που βρίσκονται στη θέση της και καθημερινά βιώνουν bullying για τα κιλά τους, είτε αυτά είναι περισσότερα από εκείνα που θεωρούν “φυσιολογικά” τα μιντιακά πρότυπα είτε λιγότερα.

Δες τη φωτογραφία:

Η Λάουρα Νάργες δεν μασάει τα λόγια της!

Read More

And More