Λάουρα Νάργες: Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και όσα αποκαλύπτει για τον έρωτα!

Η Λάουρα Νάργες πιο ώριμη και συνειδητοποιημένη από ποτέ, εξακολουθεί να μένει το όμορφο και χαρούμενο κορίτσι που κέρδισε τις καρδιές μας. Δες όσα αποκαλύπτει στο περιοδικό Forma, ποζάροντας στον φακό της Ρούλας Ρέβη, με ανέμελο και νεανικό look όπως της ταιριάζει.

Για την εξωτερική σου εμφάνιση τι κάνεις; Πώς διατηρείς ένα τόσο ωραίο σώμα;
Προσέχω την διατροφή μου αλλά όχι υστερικά. Τρώω τα πάντα αλλά με μέτρο. Θα φάω και πίτσα και σουβλάκι και burger και δεν θα στερηθώ τίποτα. Με την σοκολάτα έχω εξάρτηση κυριολεκτικά, αλλά προσπαθώ να τρώω λίγο. Γενικά, μπορεί να τύχει κάποιες μέρες να φάω πιο πολύ. Δεν θα τρελαθώ, απλώς θα φροντίσω τις επόμενες να προσέξω λίγο παραπάνω και να το εξισορροπήσω. Με βοηθάει πολύ και ο μεταβολισμός μου, οπότε διατηρούμαι στο επιθυμητό βάρος χωίς υπερβολές και στερήσεις, οι οποίες ούτως ή άλλως δεν έχουν ποτέ το σωστό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα που θες.

/

O έρωτας τι ρόλο παίζει στη ζωή σου;
Ο έρωτας είναι βασικό συστατικό ευτυχίας, χαράς, ενέργειας και δημιουργίας. Είναι θετική ενέργεια και κινητήριος δύναμη, αλλά δεν κρεμάω τα πάντα σε αυτόν. Είναι σημαντικό να υπάρχει στη ζωή μου, αλλά δεν ζω μόνο όταν είμαι ερωτευμένη. Σαφώς θέλω ν βρω κάποια στιγμή έναν μεγάλο έρωτα, το άλλο μου μισό και να κάνω οικογένεια, αλλά όταν είναι να έρθει, θα έρθει. Δεν τον ψάχνω. Μέχρι τότε χαίρομαι τη ζωή μου και χωρίς τον έρωτα, όπως αυτή την περίοδο που είμαι μόνη μου, πολύ χαλαρή και το απολαμβάνω.

/

Τι σχέση έχεις με τον καθρέφτη σου; Έχεις ανασφάλειες με την εικόνα σου;

Δεν έχω τεράστιες ανασφάλειες. Ξέρω για παράδειγμα ότι έχω καμπύλες, αλλά φροντίζω να τις αναδεικνύω σωστά. Και νομίζω ότι αυτό πρέπει να κάνουμε όλες. Να τονίζουμε τα καλά μας σημεία και να κρύβουμε επιμελώς τις ατέλειές μας. Γενικά, όσον αφορά στη μόδα φροντίζω να διατηρώ πάντα το προσωπικό μου στυλ και να φοράω εγώ το ρούχο και όχι αυτό εμένα. Δεν θα φορέσω κάτι που δεν με κάνει να αισθάνομαι καλά ή που δεν μου πάει, απλά και μόνο επειδή είναι στη μόδα. Επίσης, στην καθημερινότητά μου, δεν φάβομαι πολύ και ντύνομαι πολύ casual. Γι’ αυτό και τα ρούχα της εταιρίας μόδας Lynne μου έχουν ταιριάξει απόλυτα γιατί με εκφράζουν, με αντιπροσωπεύουν και με κάνουν να νιώθω πολύ άνετα σε κάθε περίσταση. Καλύπτουν όλα τα στυλ και όλες τις ανάγκες, από sporty chic μέχρι το πιο sexy και κλασικό.

/

Φωτογράφος: Ρούλα Ρέβη
Επιμέλεια: Μαρία Δεληγιαννάκη
Make up & Hair Styling: Δημήτρης Σταματίου

Διάβασε περισσότερο στο περιοδικό Forma που κυκλοφορεί με δώρο τσάντα ταξιδιού

Read More

And More