Λάουρα Νάργες: Η καθημερινή συνήθεια με τον Χρήστο Κούτρα που της έλειψε όσο ήταν στο Survivor! [pics]

Η Λάουρα Νάργες επέστρεψε από τον Άγιο Δομίνικο, πιο δυνατή και όμορφη από ποτέ! Στο πλευρό της και σε κάθε δύσκολη στιγμή βρίσκεται ο καλύτερός της φίλος, Χρήστος Κούτρας. Αυτή την όμορφη σχέση – η οποία κρατά χρόνια – είπαν να την κάνουν συνεργασία. Έτσι, καθημερινά η Λάουρα και ο Χρήστος μας κρατούν παρέα, μέσα από το ραδιοφωνικό σταθμό Music 89,2!

Οι δυο τους απολαμβάνουν στο μέγιστο αυτό που κάνουν, καθώς όχι μόνο είναι κολλητοί, αλλά λατρεύουν την μουσική και το ραδιόφωνο. Η χημεία τους, άλλωστε είναι εμφανής! Με κέφι, ατάκες και άπειρο χιούμορ κάνουν τα μεσημέρια μας απολαυστικά.
Το TLIFE βρέθηκε σε μία από τις καθημερινές τους ραδιοφωνικές εκπομπές και απαθανάτισε την Λάουρα και τον Χρήστο, επί το έργω! Οι δύο φίλοι έχουν τρομερή όρεξη για το νέο τους επαγγελματικό βήμα και ο τεράστιος ενθουσιασμός τους για την καθημερινή επαφή με τους ακροατές τους και τη μουσική, τους κάνει κάθε μέρα και καλύτερους σε αυτό που κάνουν.
Βέβαια, η Λάουρα Νάργες, πέρα από το ραδιόφωνο, βρίσκεται και στην τηλεόραση, καθώς κάνει τα backstage για το The Voice of Greece στον ΣΚΑΪ, κάτι που της ταιριάζει γάντι!
Δες τις φωτογραφίες:
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Κράτα το

Read More

And More