Λάουρα Νάργες: «Η περσινή μου ευχή έγινε πραγματικότητα» – Το πάρτι γενεθλίων λίγο πριν το μαιευτήριο

Η Λάουρα Νάργες είχε τα γενέθλιά της και ο Χρήστος Σαντικάι φρόντισε ώστε να της ετοιμάσει το ιδανικό πάρτι – έκπληξη, λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς.

Ο τραγουδιστής μαζί με στενούς φίλους και την τούρτα για τα γενέθλια της Λάουρας, εισέβαλαν στο σπίτι κάνοντας την μεγάλη έκπληξη στην παρουσιάστρια.

Δες ΕΔΩ το βίντεο με την έκπληξη των γενεθλίων.


Λάουρα Νάργες: «Η περσινή μου ευχή έγινε πραγματικότητα»

 

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από την έκπληξη για τα γενέθλιά της, η Λάουρα Νάργες έκανε τον απολογισμό της με μια ανάρτηση στα social media.

«Φέτος – για ευνόητους λόγους μιας και δεν είμαι και ιδιαίτερα σε θέση πια να κινούμαι τόσο εύκολα  – δεν φρόντισα να οργανώσω κάποιο γενέθλιο πάρτι.

Ο άντρας μου ωστόσο δεν ήθελε να το αφήσει έτσι και ετοίμασε μία τόσο υπέροχη έκπληξη για εμένα με τους φίλους μου/μας! Μέχρι και την στιγμή που μπουκάρανε στο νέο μας σπίτι (δεν είναι έτοιμο ακόμα αλλά είμαστε στην φάση της διακόσμησης επιτέλους  δεν είχα υποψιαστεί απολύτως τίποτα!

Πάλι καλά που φόραγα τουλάχιστον μπλούζα (ζεσταίνομαι λέμε!!!) και δεν έγινα ρεζίλι…τελείως. Βγήκε λοιπόν να «παραλάβει» τα παιδιά λέγοντας μου ότι ήρθε το ντελίβερι με τα πατατάκια Γαριδάκια δεν είχε βέβαια, αλλά τσιρίδες και δάκρυα χαράς!

Ψήσαμε στο bbq μας και φάγαμε την πιο νόστιμη και γλυκιά τούρτα.  Παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που φαίνονται βουνό είμαι ευτυχισμένη.

Έχω όλα όσα ήθελα, τον καλύτερο σύντροφο, συνοδοιπόρο, σύμμαχο και σύζυγο, έρχεται το μωράκι μας που δημιουργήθηκε με αγάπη αγνή πολύ πολύ σύντομα, έχουμε την υγεία μας και μόνο καλούς & αληθινούς ανθρώπους γύρω μας. Η περσινή μου ευχή όταν έσβηνα πριν ένα χρόνο ακριβώς τα κεράκια της τούρτας μου στη Ρόδο έγινε πραγματικότητα, Χρήστο σ´αγαπάω και σε ευχαριστώ για ΟΛΑ», έγραψε η Λάουρα Νάργες.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes)

Read More

And More