Λάουρα Νάργες: Η βραδινή έξοδος με τον Μιχάλη Μουρούτσο και το επαγγελματικό βήμα-έκπληξη!

Σε μία από τις καλύτερές της φάσεις είναι η Λάουρα Νάργες. Η όμορφη παρουσιάστρια που απολαύσαμε μέσα από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε δυναμικά από τον Άγιο Δομίνικο. Μπορεί το καλοκαίρι να ξεκουράστηκε και να χάρηκε τις διακοπές της αλλά παράλληλα ετοίμασε τα νέα της επαγγελματικά βήματα. Εκτός από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τον κολλητό της φίλο, Χρήστο Κούτρα φαίνεται πως θα κάνει και τηλεοπτικά ξεκινήματα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του NewsIt και του Γρηγόρη Μελά τα όσα γίνονται στο backstage του «Voice» θα περιγράφει η Λάουρα Νάργες. Η νεαρή παρουσιάστρια θα είναι στον καινούργιο κύκλο του talent show και θα μεταφέρει στα live όσα γίνονται στα παρασκήνια μιλώντας με τους διαγωνιζόμενους. Τα στελέχη του ΣΚΑΪ εκτιμούν ότι η Λάουρα Νάργες θα καλύψει με χιούμορ και άνεση όσα συμβαίνουν στο backstage, προσθέτοντας θετικά στο talent show.

Την ίδια ώρα, η Λάουρα απολαμβάνει και στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του Μιχάλη Μουρούτσου που η σχέση τους πάει από το καλό στο καλύτερο. Το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι σε βραδινή τους έξοδο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο. Το ζευγάρι διασκέδασε με την παρέα του με τις επιτυχίες του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Read More

And More