Λάουρα Νάργες: Μαγεμένη από το ταξίδι της στο Dubai! Φωτογραφίες και βίντεο

Έξι και… μία μέρες και νύχτες Ανατολής για την Λάουρα Νάργες! Η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να περάσει τις ημέρες του Πάσχα στα Αραβικά Εμιράτα και όπως θα δεις στις παρακάτω φωτογραφίες και βίντεο έχει ξετρελαθεί με όσα βλέπει, ζει και γεύεται!

Η Λάουρα που χθες επέστρεψε στην Αθήνα, εντυπωσιάστηκε από τα πανύψηλα κτίρια του Dubai και γοητεύτηκε από τον σαφάρι που έκανε στην έρημο αλλά και από  το περπάτημα που έκανε ξυπόλητη  στους αμμόλοφους. Γεύτηκε τις τοπικές νοστιμιές αλλά και ξάπλωσε στον καυτό ήλιο φορώντας το πιο σέξι μαγιό της! Η παρουσιάστρια δεν ήταν μόνη της σ΄αυτό το ταξίδι αφού ζει εκεί μόνιμα η καλή της φίλη Ερατώ η οποία ανέλαβε χρέη ξεναγού έτσι ώστε η Λάουρα να απολαύσει τα καλύτερα μέρη και τα… καλύτερα φαγητά!

Τα κορίτσια εκτός από ηλιοθεραπεία και βουτιές στις παραλίες  έκαναν ,ατελείωτες βόλτες και απόλαυσαν κοκτέιλς στα μπαρ της πόλης . Μια από τις πιο ωραίες εμπειρίες της το χένα τατού που της έκανε μια γυναίκα φορώντας την τοπική φορεσιά!

 

Η Λάουρα δήλωσε ενθουσιασμένη για το Ντουμπάι στο προφίλ της στο instagram, γράφοντας: “Τί μπορούμε να κάνουμε για να έρχομαι εδώ έστω μία φορά το μήνα”;

Read More

And More