Λάουρα Νάργες: Με συγκίνηση και περηφάνεια παρέλαβε το μεταπτυχιακό της στο Marketing Management! [pics,video]

Λάουρα Νάργες: Με συγκίνηση και περηφάνεια παρέλαβε το μεταπτυχιακό της στο Marketing Management! [pics,video] | tlife.gr

Σε μια από τις πιο δημιουργικές φάσεις της ζωής της βρίσκεται η Λάουρα Νάργες, καθώς το ένα καλό νέο διαδέχεται το άλλο. Αυτή τη σεζόν λοιπόν, η γλυκιά Λάουρα βρίσκεται στο πλευρό της Μπάγιας Αντωνοπούλου στο «Survivor Panorama» και καθημερινά σχολιάζουν όλες τις εξελίξεις του reality επιβίωσης. Τα επαγγελματικά της αποτελούν την προτεραιότητά της, καθώς θέλει να δίνει συνεχώς τον καλύτερό της εαυτό.

Ένα χρόνο μετά την ορκωμοσία της για το πτυχίο στο Marketing, η παρουσιάστρια πήρε και το μεταπτυχιακό στον ίδιο τομέα και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη. Η τελετή της ορκωμοσίας έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» και αρκετοί ήταν οι φίλοι που βρέθηκαν στο πλευρό της. Ανάμεσά τους και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, πρώην παίκτης τόσο του Survivor 1 όσο και του Nomads. Η Λάουρα και ο Κώστας μπορεί να ήταν σε αντίπαλες ομάδες, όμως έχουν καταφέρει να κρατήσουν τη φιλία τους αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Την αποκάλυψη του ευχάριστου γεγονότος έκανε η ίδια η Λάουρα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Δες τα στιγμιότυπα:

READ more