Λάουρα Νάργες: Παραδέχεται για πρώτη φορά τη μάχη της με τη βουλιμία και την αισθητική επέμβαση που έκανε

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε η Λάουρα Νάργες στην Τίνα Μεσσαροπούλου και την κάμερα του Happy Day. Η παρουσιάστρια των backstage του The Voice αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της και τη ψυχοθεραπεία που κάνει τα τελευταία χρόνια και παραδέχτηκε για πρώτη φορά τη μάχη που έδωσε με τη βουλιμία, αλλά και την αισθητική επέμβαση στο πρόσωπό της.

Για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της: «Ήμουν πάρα πολλά χρόνια, από τα 16 μου ξανθιά. Μας είχαν φυτέψει ότι για να μπορείς να είσαι στην τηλεόραση, πρέπει να είσαι ξανθιά, να έχεις μπούκλες, να ζυγίζεις 40 κιλά γιατί βάζει και 10 ο φακός. Είπα να τα αλλάξω όλα, γιατί δεν χωράω ουσιαστικά σε αυτό το κουτάκι. Ήθελα να το σπάσω»

Διάβασε επίσης: “Η Λάουρα Νάργες πήρε κιλά” – Πώς απάντησε η παρουσιάστρια στο σχόλιο για την εξωτερική της εμφάνιση; 

Για τις τηλεοπτικές προτάσεις: «Είχα κάνει δοκιμαστικό για το My Style Rocks με την ίδια ομάδα, στο ίδιο κανάλι, το οποίο δεν έγινε τελικά. Το έκανε η Κατερίνα Στικούδη, που ήταν πολύ καλή. Δεν το κυνηγάω κι εγώ τόσο πολύ, όσο το κυνηγούσα αρχικά. Κάποια στιγμή χαλάρωσα»

Για τη ψυχοθεραπεία και τον θάνατο του μπαμπά της: «Είχα πιάσει πάτο. Εκείνη η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου επειδή πέθανε στα χέρια μου. Τον πρόλαβα στην τελευταία διαδρομή του. Κάναμε πρεμιέρα στο Πρωινό και με παίρνει η αδερφή μου να μου πει ότι έπαθε εγκεφαλικό και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Έφυγα επί τόπου. Τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο, τον έζησα. Όταν πέθανε, το μόνο που ήθελα ήταν να είμαι κρυμμένη στο παιδικό δωμάτιο και να κλαίω από το πρωί μέχρι το βράδυ. Με έβαλαν με το ζόρι στο αεροπλάνο. Ήμουν στον αυτόματο πιλότο εκείνη τη χρονιά».

Για τα σχόλια που αφορούν την εμφάνισή της και τη βουλιμία: «Μετά από 13 χρόνια στον χώρο, υποτίθεται πρέπει να μάθεις να είσαι χοντρόπετση και να μην ακούς τα σχόλια, ωστόσο δεν σου κρύβω ότι είναι αρκετά αυτά που θα σε στενοχωρήσουν. Ποια δίαιτα; Βουλιμίες πέρναγα. Είχε ξεκινήσει όλο αυτό στη Γερμανία, το πέρναγα για έναν χρόνο. Γενικά παλεύω με αυτό το πράγμα, είναι πολύ δύσκολο να έρθεις σε επαφή με το σώμα σου και να το αγκαλιάσεις. Παλιότερα, άνθρωποι της τηλεόρασης μου έλεγαν να χάσω κιλά και να φτιάξω την κυτταρίτιδα μου»

Έχει κάνει μπότοξ; Όπως είπε, έχει «πειράξει» τα χείλη της!

Δες το βίντεο με την εξομολόγησή της:

Read More

And More