Λάουρα Νάργες: Τα σχόλια στο twitter για τον Κώστα Κοκκινάκη που την πρόσβαλαν, η απάντησή της και τα δάκρυα για τον Μιχάλη Μουρούτσο!

Λάουρα Νάργες: Τα σχόλια στο twitter για τον Κώστα Κοκκινάκη που την πρόσβαλαν, η απάντησή της και τα δάκρυα για τον Μιχάλη Μουρούτσο! | tlife.gr

Χθες βράδυ, ακόμη ένα επεισόδιο Survivor, κράτησε τους τηλεθεατές στην οθόνη και οι παίχτες πέρασαν συγκινητικές στιγμές παίρνοντας στα χέρια τους τα μηνύματα των δικών τους, μετά το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν. Ο Μιχάλης Μουρούτσος δέχθηκε αρχικά ένα μήνυμα από τη μητέρα του και έπειτα από τη σύντροφο του και πρώην παίκτρια του Survivor, Λάουρα Νάργες και διαβάζοντάς το δεν άντεξε και λύγισε.

Βλέποντάς τον, η Λάουρα έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τα instagram stories της, λέγοντας πως κι εκείνη δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει, αλλά στη συνέχεια έδειξε και την ενόχλησή της σε κάποια tweets που την αναμειγνύουν με τον Κώστα Κοκκινάκη, λέγοντας πως κάνει τα πάντα για να προστατέψει τη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο.

Δες μερικά από τα επίμαχα tweets

READ more