Λάουρα Νάργες: Έκανε γιορτές στο πατρικό της στη Γερμανία! Οι αναμνήσεις και οι αγκαλιές με την αδελφή της! [pics,video]

Λάουρα Νάργες: Έκανε γιορτές στο πατρικό της στη Γερμανία! Οι αναμνήσεις και οι αγκαλιές με την αδελφή της! [pics,video] | tlife.gr

Τα δύσκολα σιγά σιγά περνούν και η όμορφη Λάουρα Νάργες βρίσκει ξανά τις ισορροπίες της! Η γνωστή παρουσιάστρια πριν μερικούς μήνες έδωσε οριστικό τέλος στη σχέση της με τον Μιχάλη Μουρούτσο και πλέον προχωρά με καινούργια δεδομένα στη ζωή της. Μάλιστα, μετά την ολοκλήρωση του The Voice of Greece στον ΣΚΑΪ, όπου η Λάουρα είχε αναλάβει το backstage και τα social media έκανε το καθιερωμένο της ταξίδι στο Μέντεν της Γερμανίας – τον τόπο καταγωγής της – για να δει την πολυαγαπημένη της οικογένεια.

Άλλωστε, η Λάουρα μετά τον δύσκολο χωρισμό είχε ανάγκη να βρεθεί κοντά στους συγγενείς της και τα αγαπημένα της πρόσωπα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ βρίσκεται ήδη από τα Χριστούγεννα στο μέρος όπου γεννήθηκε και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές ευτυχίας με την αδερφή της και τα ανιψάκια της. Η Λάουρα όλη μέρα κάνει βόλτες με την κόρη και τον γιο της αδερφής της και αποδεικνύει πόσο cool θεία είναι!

Μάλιστα, η γλυκιά παρουσιάστρια έψαξε και βρήκε πράγματα… από την παιδική της ηλικία! Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα παλιά της παιχνίδια, «ξέθαψε» το πρώτο της laptop, το οποίο φυσικά δούλευε στα γερμανικά!

Δες φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Γερμανία:

READ more